FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2009

Πλουσιες δραστηριοτηες της ΕΘΕΑ στην Ελλαδα

Η απονομή των επάθλων για τα πρωταθλήματα του 2008 αποτελούν τις πρώες δραστηριότητες της ΕΘ.Ε.Α. ξεκινώντας το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου απο τις 11 του μήνα. Η ετήσια διοργάνωση φέτος θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών στις 18.00 ώρα (Αναστάσεως 2 & Τσιγάντε, Παπάγου). Μια ακόμη είδηση που αφορά άμεσα τους αγωνιζόμενους είναι η παράταση που αποφάσισε να δώσει η ΕΘΕΑ σχετικά με την εφαρμογή του συστήματος HANS στους ελληνικούς αγώνες.

Μάλιστα δεν θα ισχύσει από το 2009, αφού δόθηκε αναβολή για ένα χρόνο της υποχρεωτικής χρήσης του συστήματος HANS στους αγώνες των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, δηλαδή από το 2010. Σεμινάρια αγωνιζομένων Η ΕΘΕΑ ανακοινώνει πως το πρώτο σεμινάριο του 2009 για νέους αγωνιζόμενους, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009 στην Αθήνα και συγκεκριμένα, στα εντευκτήρια της ΕΛΠΑ (Μεσογείων 395, Αγία Παρασκευή, 3ος όροφος) από 17:00 – 20:30. Υπενθυμίζεται πως η συμμετοχή στα σεμινάρια των ενδιαφερομένων που σκοπεύουν να αποκτήσουν αγωνιστική άδεια αγώνων αυτοκινήτου για πρώτη φορά είναι υποχρεωτική, ενώ συνιστάται να το παρακολουθήσουν και οι παλαιοί αγωνιζόμενοι.
Η ΕΘΕΑ διοργανώνει για το έτος 2009 σεμινάρια τεχνικών εφόρων αυτοκινήτου, για υποψήφιους, δόκιμους και για παλαιούς τεχνικούς εφόρους. Σε ότι αφορά τους παλαιούς τεχνικούς εφόρους η συμμετοχή μέσα σε μία διετία σε ένα τουλάχιστον επιμορφωτικό σεμινάριο, είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη διατήρηση της αντίστοιχης ιδιότητας (τεχνικού εφόρου ή δόκιμου τεχνικού εφόρου). Σε ότι αφορά τους υποψήφιους τεχνικούς έφορους, προσκαλούνται άτομα με ενδιαφέρον για τον τεχνικό τομέα των αγώνων αυτοκινήτου, με καλή γνώση της μηχανολογίας, αν είναι δυνατόν με σπουδές σε αντίστοιχο ΑΕΙ ή ΤΕΙ, καθώς και με βασική γνώση Αγγλικών, να λάβουν μέρος σε ένα από τα κατωτέρω σεμινάρια, προκειμένου να αποκτήσουν την ιδιότητα του δόκιμου τεχνικού έφορου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια