FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Παρουσιάστηκε η νέα McLaren

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ το φίλαθλο κοινό της Φόρμουλα 1η αποκάλυψη του νέου μονοθεσίου της McLaren-Mercedes με τα αποκαλυπτήρια που πραγματοποιήθηκαν στο μεγάλο εργοστάσιο της, στο Woking.
Η ουσία της νέας ΜcLarenΗ MP4-24 αποτυπώνεται στο γεγονός ότι σχεδιάστηκε σύμφωνα με όλες τις φρέσκιες τεχνικές επιταγές της FIA με τον Ron Dennis να εκφράζει την ευχή επιτέλους η ομάδα να κατακτήσει τον τίτλο των κατασκευαστών, που περιμένει με αγωνία ήδη από 1998. "Οι αλλαγές στους κανονισμούς απλώς ενίσχυσαν τη φιλοδοξία μας να παραμείνουμε σε επίπεδο ανταγωνιστικό. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: θέλουμε και τους δύο τίτλους", ξεστόμισε με έμφαση ο ισχυρός άνδρας της McLaren.
Αν προσέξουμε θα διαπιστώσουμε ότι το χρώμα του παραμένει απαράλλαχτο (ασημί-κόκκινο), ωστόσο εξωτερικά το νέο μονοθέσιο της McLaren διαφέρει σε πολλά σημεία από το παρελθόν όπως τα γνωρίζαμε. Με μια προσεκτική ματίά, η μπροστινή πτέρυγα της MP4-24 είναι πιο φαρδιά, σε αντίθεση με την πίσω μέρος που απέκτησε μικρότερο πλάτος.
"Δεν έχω οδηγήσει ακόμη το μονοθέσιο, αλλά όπως συνηθίζεται να λέγεται ένα όμορφο αυτοκίνητο μετατρέπεται σε γρήγορο. Πραγματικά όμως είναι πανέμορφο", τόνισε ο παγκόσμιος πρωταθλητής πλέον Lewis Hamilton, ο οποίος έχει θέσει ως κύριο στόχο του την επανάληψη του περσινού θριάμβου, όταν στη δεύτερη χρονιά του στην F1 κατέκτησε τον τίτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια