FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ Ο HAMILTON

Ένα βήμα πριν την υπογραφή νέου συμβολαίου με τη Mercedes βρίσκεται ο Lewis Hamilton μετά από μεγάλες σε διάρκεια διαπραγματεύσεις. 

Σύμφωνα με δηλώσεις του Βρετανού Παγκόσμιου Πρωταθλητή στην εφημερίδα Telegraph, οι συζητήσεις βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο. Ο Hamilton φέρεται να δήλωσε πως “αυτό που με ενδιέφερε σε πρώτο στάδιο είναι να κάνω όσο το δυνατό καλύτερη δουλειά για την ομάδα. Δεν βιαζόμαστε να βάλουμε υπογραφές, αφού οι προτεραιότητές μας είναι πιο ουσιαστικές”.
Στην ερώτηση αν η μη ύπαρξη συμβολαίου είναι καθοριστική για την απόδοσή του, η απάντηση του Hamiltonήταν αρνητική. 
Οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ήθελαν τον Βρετανό να ζητά αμοιβή ενός εκατομμυρίου ευρώ την εβδομάδα, συν πριμ από ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου. Το σύνολο των αμοιβών του Hamilton σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο ανερχόταν στο ιλιγγιώδες ποσό των περίπου 60 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, για τριετές συμβόλαιο.

Ο Hamilton απλώς διέψευσε στην Telegraph όλα όσα γράφονταν για αυτά τα ποσά, όμως δεν διευκρίνισε το ακριβές ύψος της αμοιβής την οποία διαπραγματεύεται με την ομάδα του, ούτε βέβαια τη διάρκεια που θα έχει το νέο συμβόλαιό του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια