FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Schumacher και Newey μαζί στην ίδια ομάδα



Ο Harrison Newey (φωτ. κάτω) θα αγωνίζεται με την ολλανδική ομάδα Van Amersfoort Racing στο νέο πρωτάθλημα, που είναι η γερμανική εκδοχή της, εγκεκριμένης από τη FIA, Formula 4.
H VAR είναι η ομάδα που ανέδειξε πέρσι τον Max Verstappen στην F3 και ο επικεφαλής της, Frits vanAmersfoort, είναι ενθουσιασμένος που θα έχει τους γιους του πιο επιτυχημένου οδηγού και του πιο επιτυχημένου τεχνικού διευθυντή της Formula 1.
«Αυτή ήταν μια από τις πιο ευχάριστες εβδομάδες στην 40χρονη ιστορία μας», δήλωσε. «Είναι εξαιρετική τιμήγια μας, κάποια από τα πιο έγκυρα πρόσωπα στους αγώνες να μας εμπιστεύονται την εξέλιξη δύο πολλά υποσχόμενων νέων ταλέντων».
Ο Mick Schumacher (κύρια φωτ. επάνω) έχει αγωνιστεί στα καρτ με τα ψευδώνυμα Mick Junior και MickBetch (το πατρικό της μητέρας του, Corinna) ώστε να μην τραβάει την προσοχή των ΜΜΕ. Πέρσι ήταν η πιο επιτυχημένη χρονιά του, καθώς ήταν δεύτερος στο Παγκόσμιο και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα CIK-FIA KFJunior.
Το πρωτάθλημα ADAC F4 για μονοθέσια Tatuus-Abarth ξεκινά στις 25-26 Απριλίου στο Oschersleben της Γερμανίας. Τότε ο Mick Schumacher θα κλείσει κι αυτός τα 16.
Η Van Amersfoort Racing συνεχίζει και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Formula 3, όπου τη θέση του Max Verstappen θα πάρουν φέτος οι επίσης πολύ ταλαντούχοι καρτίστες Alessio Lorandi και Arjun Maini.


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια