FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

STOP O ALONSO IN BAHREIN

Ο Φερνάντο Αλόνσο δεν θα λάβει μέρος στο Grand Prix της Formula 1 του Μπαχρέιν, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (3/4) στο κράτος της Μέσης Ανατολής.
Ο δις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έλαβε άδεια από τους γιατρούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA), καθώς μετά τη σημερινή εξέτασή του στην πίστα του Σακχίρ απεφάνθησαν ότι δεν έχει αναρρώσει στο βαθμό που απαιτείται, μετά το ατύχημα στον εναρκτήριο αγώνα της Αυστραλίας.
Ως εκ τούτου ο πιλότος της McLaren δεν θα τρέξει στη δεύτερη κούρσα της χρονιάς. Όπως υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση της FIA, έγινε σύγκριση σε δύο αξονικές στο στήθος, στις οποίες υποβλήθηκε ο Ισπανός οδηγός, και το αποτέλεσμα ήταν απαγορευτικό.
Να σημειωθεί ότι ο Αλόνσο θα υποβληθεί και σε νέα εξέταση πριν από τον αγώνα της Κίνας και οι γιατροί της FIA θα συγκρίνουν εκ νέου τα αποτελέσματα πριν ανάψουν «πράσινο φως» για τη συμμετοχή του στο Grand Prix της Σαγκάης. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη τη θέση του 34χρονου πιλότου θα πάρει την Κυριακή ο αναπληρωματικός οδηγός της ομάδας, ο Βέλγος Στόφελ Βάντουρν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια