FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Schumacher ME THN NEA Formula 1


Ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα θα έχει φέτος ο 17χρονος γιος του Michael Schumacher, με στόχο τη διάκριση σε πρώτο χρόνο και τη συμμετοχή του στη Formula 1 στο εγγύς μέλλον.

Ο Mick θα συμμετέχει στο ιταλικό πρωτάθλημα της Formula 4 με την ομάδα της Prema, ενώ ταυτόχρονα θα αγωνιστεί και στο αντίστοιχο πρωτάθλημα μονοθεσίων της Γερμανίας.

Είναι η δεύτερη χρονιά της συμμετοχής του στη Formula 4 στην οποία ο Mick θα έχει μπροστά του 45 αγώνες. Σύμφωνα με τη μανατζέρ του πρόκειται για ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα, αλλά η επιλογή ήταν συνειδητή και έγινε διότι ο “junior” χρειάζεται για ένα ακόμη χρόνο μια σε βάθος εκπαίδευση.
Με την άποψη αυτή ταυτίζεται όπως είναι φυσικό και ο Mick ο οποίος στην επίσημη σελίδα του στο ίντερνετ σημειώνει πως «δεν θέλω να βιαστώ, αλλά να δουλέψω με στόχο και σταθερότητα. Γνωρίζω, ότι μόνο έτσι θα γίνουν τα όνειρά μου πραγματικότητα».
Σε κάθε περίπτωση φαίνεται πως στο DNA του «μικρού» φωλιάζει μπόλικο από το ταλέντο και την αποφασιστικότητα του πατέρα του, αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα των πρώτων δοκιμών λίγο πριν την έναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος της Formula 4.
Ο Mick σε μια ενότητα επτά δοκιμαστικών πέτυχε τον καλύτερο χρόνο στις τρεις, με τη χειρότερη θέση που πήρε να είναι η έκτη. Μένει να δούμε τις επιδόσεις του σε συνθήκες... πραγματικής μάχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια