FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 26 Απριλίου 2016

TO 2016 ME FORMULA 1 H HUNGARY

H διοίκηση της Formula 1 υπέγραψε συμβόλαιο ανανέωσης έως και το 2026 με την Ουγγαρία και έτσι το Hungaroring θα φιλοξενεί Grand Prix για πολλά χρόνια ακόμη.

Το ισχύον συμβόλαιο έληγε το 2021 και η επέκτασή του για πέντε ακόμη χρόνια θεωρείται μεγάλη επιτυχία από πλευράς Ουγγαρίας, δεδομένου ότι οι… μνηστήρες που φλερτάρουν με τη διοργάνωση ενός αγώνα Formula 1 είναι πολλοί και προσφέρουν γη και ύδωρ στον Bernie Ecclestone.

O τελευταίος επιβεβαίωσε την είδηση της επέκτασης του συμβολαίου με τον υπουργό Ανάπτυξης της Ουγγαρίας να δηλώνει από την πλευρά του ευτυχής. “Η φιλοξενία ενός αγώνα της Formula 1 είναι κάτι πολύ θετικό για τη χώρα μας” τόνισε ο υπουργός, υπογραμμίζοντας πως χρειάζονται βελτιώσεις για να γίνει το Grand Prix της χώρας του ακόμη πιο δελεαστικό και να προσελκύει πιο πολλούς επισκέπτες.
Υποσχέθηκε τέλος πως θα γίνουν και σημαντικές βελτιώσεις στην πίστα και στις γύρω από αυτήν υποδομές, αρχής γενομένης από το 2017, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποιες θα είναι αυτές.
Το βέβαιο είναι πως η κυβέρνηση της Ουγγαρίας έχει καταλάβει τη σημασία ύπαρξης του αγώνα στη χώρα και τα οικονομικά οφέλη που αυτό συνεπάγεται και φροντίζει να επενδύει σε αυτόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια