FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ Ο HAMILTON

Την άποψη ότι θα έχουν δύσκολο έργο όσοι πιλότοι σκοπεύουν να διεκδικήσουν τον τίτλο από τον Σεμπάστιαν Φέτελ εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον.
Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes σύμφωνα με το www.f1kart.gr τόνισε πως ο τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής έχει το τέλειο πακέτο, αφού το μονοθέσιο του είναι εντυπωσιακά γρήγορο.
Ωστόσο, ο Χάμιλτον δεν το βάζει κάτω δηλώνοντας πως η Mercedes μπορεί να πάρει και άλλες νίκες, κρατώντας πίσω του τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Σεμπάστιαν Φέτελ.
«Αναμφίβολα το έργο των αντιπάλων του θα είναι πολύ δύσκολο. Έχει ένα εντυπωσιακό μονοθέσιο εδώ και αρκετό καιρό και είναι εντυπωσιακά γρήγορος και απλά κάνει τη δουλειά του. Έχει το τέλειο πακέτο. Ωστόσο και εμείς έχουμε κάνει πολύ καλούς αγώνες και έχουμε τερματίσει μπροστά από αυτόν. Συνεπώς, μπορούμε να το ξανακάνουμε», ήταν τα λόγια του Χάμιλτον για να συμπληρώσει στη συνέχεια:
«Στα επόμενα γκραν πρι ίσως να έχουμε καλύτερη απόδοση, ίσως την ίδια. Σίγουρα δεν θα είμαστε χειρότεροι. Οι Φέτελ και Αλόνσο είναι τα φαβορί για τα επόμενα γκραν πρι εκτός και αν βρούμε περισσότερη ταχύτητα στις ευθείες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια