FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Formula 1 ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΤΗΣ στο 5ο Pick Πάτρας!

O επίσημος χρονομέτρης της Formula 1 στο 5ο Pick Πάτρας! Η Οργανωτική Επιτροπή του 5ου Διεθνούς Σιρκουί για Καρτ (Patras International Circuit for Kart - P.I.C.K.) ανακοινώνει ότι η εταιρεία TAG Heuer θα είναι χορηγός πίστας της μεγάλης γιορτής του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που θα φιλοξενήσει η Πάτρα στις28 και 29 Σεπτεμβρίου 2013. Η TAG Heuer θα προσφέρει ρολόγια στους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας, επιβραβεύοντας με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες των οδηγών που θα διακριθούν στο 5ο PICK.

Η TAG Heuer που ιδρύθηκε το 1860, στο Saint-Imier της Ελβετίας από τον Edouard Heuer,είναι η τέταρτη μεγαλύτερη μάρκα ωρολογίων πολυτελείας και ο αδιαφιλονίκητα παγκόσμιος ηγέτης στα αναγνωρισμένα σπορ ρολόγια και χρονογράφους κύρους. H TAG Heuer κυριαρχεί πλήρως και στον τομέα των Avant-Garde Αξεσουάρ,Οπτικών και Κινητών Τηλεφώνων, σε μία άκρως ανταγωνιστική αγορά.

Είναι η πρώτη εταιρεία ωρολογοποιίας που κυριαρχεί στην κατασκευή χρονογράφων πολυτέλειας με αξεπέραστη ακρίβεια 1/10ου, 1/100ου, 1/1.000ου και 1/10.000ου του δευτερολέπτου. Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1920 μέχρι και την εμπλοκή της ως επίσημος χρονομέτρης της Formula 1 στη δεκαετία του 1990 και  τον θρυλικό αγώνα Indy 500, η TAG Heuer, σε μια διαρκή αναζήτηση για την καινοτομία, την αριστεία, την απόδοση και το κύρος, συνεχίζει να στοχεύει όλο και πιο ψηλά.
 Αυτό αντανακλάται στις συνεργασίες της με την ομάδα F1 Vodafone McLaren Mercedes και τους παγκόσμιους πρωταθλητές Lewis Hamilton και Jenson Button, με τη συνεργασία της με την Audi Sport στο Le Mans 24 Hours, το DTM των αγώνων αντοχής, καθώς και με τοAutomobile Club de Monaco με το διάσημο Grand Prix του Μονακό. 
 Σήμερα, η TAG Heuer είναι  παρούσα στις τρεις πιο εμβληματικές πίστες του μηχανοκίνητου αθλητισμού (Μονακό, Λε Μαν και Indianapolis).

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια