FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

FORMULA 1 MADE IN GREECE KAI PATRA!

25 μαθητές του Αρσακείου σχολείου Πατρών μαζί με τον υπεύθυνο καθηγητή τους, Σάββα Σταματόπουλο, ετοιμάζονται για τον 5ο πανελλήνιο διαγωνισμό «F1 inschools 2016» που θα πραγματοποιηθεί στις 21,22,23 και 24 Απριλίου στην Αθήνα.
Το αυτοκίνητό τους είναι έτοιμο και διόλου συνηθισμένο. Πρόκειται για μια φόρμουλα, όπως θα καταλάβατε, που δημιουργήθηκε βάσει των κανονισμών του διαγωνισμού, στον οποίο θα συμμετέχουν περισσότερα από 30 σχολεία.
Οι Πατρινοί μαθητές, δημιούργησαν ένα μικρό μοντέλο F1 από αφρό πολυαιθουράνης που διεκδικεί την πρωτιά και την ευκαιρία να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Σπιντάρουν με... φόρμουλα 1, οι μαθητές του Αρσακείου Πατρών για τον διαγωνισμό "F1 schools"!
Είναι η Achaia Racing team, η οποία δημιουργήθηκε το 2012 στο Αρσάκειο Γυμνάσιο και Λύκειο Πατρών και λαμβάνει μέρος για 5η χρονιά στον διαγωνισμό.
Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος καθηγητής της ομάδας κ. Σταματόπουλος στο patrasevents.gr:“Το σχέδιο και η υλοποίηση ανήκει στους μαθητές και μόνο. Μέσα από την διαδικασία τα παιδιά μαθαίνουν να συνεργάζονται και να ανακαλύπτουν την τεχνολογία και την πρακτική εφαρμογή της.
Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε, αφού ήδη έχουμε ένα βραβείο στην συλλογή μας αυτό του πιο γρήγορου F1. Bέβαια οι δυσκολίες είναι πολλές μιας και απαιτούνται χορηγοί για την μετακίνηση και διανυκτέρευση όλων μας στην Αθήνα, αλλά είμαστε πανέτοιμοι και αισιόδοξοι πως θα καταφέρουμε μια διάκριση».
Το αυτοκίνητο του Αρσακείου θα «τρέξει» σε μια πίστα 25 μέτρων και έχει σχεδιαστεί για να τα καταφέρει…
Ο στόχος της ΑRT Achaia Racing Team είναι νέες διακρίσεις και μια αξιοπρεπή παρουσία.
Ακολουθήστε τους μέσα από την σελίδα τους στο facebook:https://www.facebook.com/AchaiaRacingTeam/?fref=ts

Σπιντάρουν με... φόρμουλα 1, οι μαθητές του Αρσακείου Πατρών για τον διαγωνισμό "F1 schools"!Σπιντάρουν με... φόρμουλα 1, οι μαθητές του Αρσακείου Πατρών για τον διαγωνισμό "F1 schools"!Σπιντάρουν με... φόρμουλα 1, οι μαθητές του Αρσακείου Πατρών για τον διαγωνισμό "F1 schools"!


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια