FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

CHAMPIONSHIP FORMULA 1 KAI ME NEA ATOMA;

Πέρυσι τέτοια εποχή είχε κριθεί ο τίτλος σε Formula1 και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και είχαμε μάχη μέχρι τέλους στο Moto GP. Φέτος, όμως, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Στο WRC ξέρουμε και πάλι ότι ο Σεμπαστιάν Οζιέ είναι παγκόσμιος πρωταθλητής για τέταρτη σερί χρονιά στην καριέρα του.
Ωστόσο, στα δύο άλλα αθλήματα από τα τρία που φέρονται ως τα κορυφαία μηχανοκίνητα στον κόσμο φέτος γνωρίζουμε τον πρωταθλητή στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλέτας, όπου είναι ο Μαρκ Μάρκεζ και όχι ο Χόρχε Λορένθο, όπως πέρυσι. Αυτό που μένει, λοιπόν, είναι να δούμε ποιος θα κατακτήσει την κορυφή και στην F1. Στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού μας έχουν συνηθίσει ο τίτλος να έχει κριθεί τρεις ή τέσσερις αγώνες πριν το φινάλε της σεζόν, αλλά φαίνεται πως... ζήλεψαν το Moto GP, που επιφύλασσε μία επική μάχη το 2015 στη Βαλένθια. Έτσι, όλα δείχνουν ότι εν έτει 2016 θα έχουμε μάχη μέχρι τέλους, αφού ο Νίκο Ρόσμπεργκ έχει θέσει βασική υποψηφιότητα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο Γερμανός προηγείται με 33 πόντους του Λιούις Χάμιλτον και τα τέσσερα εναπομείναντα Γκραν Πρι αναμένονται με μεγάλη αγωνία, ώστε να μάθουμε αν θα καταφέρει να γράψει τη δική του ιστορία ή αν ο Βρετανός θα καταφέρει, έστω και στο... νήμα, να υπερασπιστεί τους δύο τίτλους που έχει από το 2014 και το 2015. Μείνετε, λοιπόν, συντονισμένοι στο gazzetta.gr για τις live περιγραφές, ως είθισται, των τελευταίων GP της σεζόν και όχι μόνο, ενώ μπορείτε να θυμηθείτε τι χρειάζεται ο Ρόσμπεργκ για να φτάσει στην κορυφή της F1 για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια