FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Διαγωνισμός χρονομετρημένων γύρων στο F1 Go Kart

Συνεχίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τείνει να γίνει θεσμός, το time attack, που διοργανώνει ο Γιώργος Κορωνιός, ιδιοκτήτης του F1 Go Kart στο Καλαμάκι.
Θα υπάρξουν τέσσερις, ηλικιακές, κατηγορίες (mini, junior, γυναικών και ανδρών) και οι διαγωνιζόμενοι θα έχουν το δικαίωμα να κάνουν 2 σκέλη όπου ο χρόνος τους θα μετράτε ξεχωριστά.
Για το event αυτό, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιουλίου με ώρα έναρξης τις 6 το απόγευμα, μίλησε στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ» ο διοργανωτής και ιδιοκτήτης του F1 Go Kart, Γιώργος Κορωνιός:
«Το 3ο time attack θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 7 Ιουλίου από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 με 12 και πλέον τείνει να γίνει θεσμός.
Γίνεται περισσότερο για ζακυνθινούς. Για άτομα που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό με τα ενοικιαζόμενα καρτ της πίστας μας. Θα συμμετέχουν σε ένα διαγωνισμό χρονομετρημένων γύρων με ηλεκτρονικό χρονόμετρο. Γίνεται σε δύο σκέλη και ο καθένας παίρνει το χρόνο του και θα βγει ο καλύτερος χρόνος κάθε κατηγορίας. Οι ηλικιακές κατηγορίες είναι:
-mini (μέχρι 11 ετών) με τα μικρότερα καρτ της πίστας,
-junior (μέχρι και 15 ετών) με τα λίγο μεγαλύτερα καρτ,
-γυναικών (από 15 ετών και πάνω) και
-ανδρών (από 15 ετών και πάνω) με τα μεγαλύτερα καρτ των 300cc.
Να τονίσουμε ότι η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό».
Στο τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές (κύπελλα) στους τρεις πρώτους κάθε κατηγορίας, ενώ όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο.
Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 6985 662100, 6932 577860 και 6982 043298.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια