FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ KART ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ...

Φωτογραφία για Επιστολή του Σωματείου ΣΦΙΚΑ για τον αγώνα καρτ 29-30 Ιουνίου 2013. Ακύρωση του αγώνα. Σας πληροφορούμε ότι την Τρίτη 25/6 έληξαν επισήμως οι συμμετοχές για τους αγώνες του 3ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος και του 1ου ROTAX MAX CHALLENGE. Όπως ήδη είχαμε ενημερώσει την Ομοσπονδία, το ενδιαφέρον των αθλητών ήταν μηδαμινό έως ανύπαρκτο, τόσο για την αρχική τοποθεσία για την πίστα της Καλαμάτας, όσο και για την μεταφορά του αγώνα στην Αθήνα. Οι δηλωθέντες συμμετοχές είναι μόλις 17 (MINI-7, JUNIOR-3, SENIOR-4, SUPER-3) σε τέσσερις κατηγορίες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Όσο αναφορά το ιδιωτικό έπαθλο RMC, λόγω έλλειψης συμμετοχών σε όλες τις κατηγορίες, ακυρώνει τον αγώνα του.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Φίλων Καρτ έχει δραστηριοποιηθεί στο χώρο του καρτ διοργανώνοντας επί σειρά ετών το ιδιωτικό έπαθλο ROTAX MAX CHALLENGE με μεγάλη επιτυχία για τα ελληνικά δεδομένα. Η πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας να μας αναθέσει να διοργανώσουμε Πρωταθληματικό αγώνα ήταν πρόκληση για εμάς στο να αντεπεξέλθουμε σε μια σωστή και αξιοπρεπή διοργάνωση. Δυστυχώς υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στην τέλεση των αγώνων, λόγω αδυναμίας οικονομικής κάλυψης των εξόδων, και πάνω από όλα σεβασμού προς τους αθλητές, ομαδάρχες, στελέχη, επαγγελματίες, όλους αυτούς που αγαπούν και στηρίζουν το άθλημα του καρτ.
 Μας λυπεί το γεγονός «έλλειψης συμμετοχών», αλλά δυστυχώς έχουν δημιουργηθεί πολλά προβλήματα, τα οποία φαντάζουν ακατανόητα. Με αφορμή του γεγονότος αυτού θα θέλαμε να προτείνουμε στην Διοίκηση της Ομοσπονδίας να καλέσει σε μια συνάντηση ανθρώπους από το χώρο του καρτ, οδηγούς – προπονητές – επαγγελματίες – σωματεία , έτσι ώστε να συζητήσουμε τα κάποια προβλήματα που υπάρχουν και ίσως προταθούν κάποιες λύσεις για να βγούμε από αυτή την κακή εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια