FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΠΙΣΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ..

«Αναγνωρίζω τα οφέλη που μπορεί να έχει ένα τέτοιο έργο τόσο για την ανάπτυξη της περιοχής και γενικότερα για την Ελλάδα» αναφέρει σε επιστολή του ο πρωθυπουργός.
Ο Σαμαράς στηρίζει τη δημιουργία πίστας Formula 1 στη Δραπετσώνα
Ο δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Λουκάς Τζανής έλαβε από τον πρωθυπουργό της χώρας, Αντώνη Σαμαρά επιστολή στήριξης στην προσπάθεια που γίνεται να δημιουργηθεί σ’ αυτή την υποβαθμισμένη περιοχή του παραλιακού μετώπου ένα θεματικό πάρκο πολλαπλών δράσεων.

Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει: «Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, σας ευχαριστώ θερμά για την επιστολή σας σχετικά με την μελέτη και κατασκευή της πίστας Formula 1 (Dielpis Formula 1) στο Δήμο Δραπετσώνας. Στηρίζουμε την προσπάθειά σας, η οποία όπως μου αναφέρατε θα πραγματοποιηθεί αμιγώς με ιδιωτικά κεφάλαια. Αναγνωρίζω τα οφέλη που μπορεί να έχει ένα τέτοιο έργο τόσο για την ανάπτυξη της περιοχής με τη δημιουργία θέσεων εργασίας όσο και γενικότερα για την Ελλάδα με την προβολή της αλλά και την προσέλκυση νέου τουριστικού κοινού. Αναμένουμε τη σχετική μελέτη προς την Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ) ώστε να προχωρήσει η αδειοδοτική διαδικασία». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια