FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

NEA EΠΟΧΗ HAMILTON...

Formula 1: Πέταγε… φλόγες στην Κίνα ο Χάμιλτον! | onsports.gr
Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Λιούις Χάμιλτον αντικρίζοντας πρώτος την καρό σημαία στο Grand Prix της Σανγκάης και ο Νίκο Ρόσμπεργκ ολοκλήρωσε την κυριαρχία της Mercedes κάνοντας το «1-2» και «πατώντας» στην κορυφή της βαθμολογίας των οδηγών.
Τα «βέλη» πιστοποίησαν για μία ακόμα φορά την κυριαρχία τους στην φετινή σεζόν, με τον Βρετανό «πιλότο» να μην αντιμετωπίζει κανένα… πρόβλημα για τη νίκη, φτάνοντας τις 25 νίκες στην καριέρα του και ισοφαρίζοντας την επίδοση του Νίκι Λάουντα, ενώ ο Γερμανός «ομόσταυλός» του αν και αντιμετώπισε πρόβλημα με το σύστημα τηλεμετρίας ανέβηκε στην δεύτερη θέση του βάθρου.
Στην τρίτη θέση τερμάτισε τον αγώνα ο Φερνάντο Αλόνσο, στο… ντεμπούτο του νέου αφεντικού της Ferrari, Μάρκο Ματιάτσι, ωστόσο, ο έτερος «πιλότος» της «σκουντερίας», Κίμι Ραϊκόνεν δεν κατάφερε για έναν ακόμα αγώνα να φτάσει στις πρώτες θέσεις, μένοντας στην όγδοη.
Στην τέταρτη θέση ολοκλήρωσε το Grand Prix της Κίνας ο Ντάνιελ Ρικιάρντο με την Red Bull αφήνοντας πιο πίσω του τον Πρωταθλητή, Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, φτάνοντας και μέχρι την δεύτερη θέση, αλλά υποχώρησε στην πέμπτη.
Δείτε την τελική κατάταξη του Grand Prix της Σανγκάης:
Formula1GrandPrixChina
Η βαθμολογία των οδηγών…
Formula1Odigoi
Η βαθμολογία των κατασκευαστών…
Formula1Kataskevastes

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια