FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

Νεες υποψηφιοτητες για την F1 απο Ferrari

Ο Λούκα ντι Μοντετζέμολο κάλεσε όλους τους φορείς της F1 να σταματήσουν τις δημόσιες αντιπαραθέσεις, λέγοντας ότι ο κόσμος έχει κουραστεί πια με το ψυχροπολεμικό κλίμα που επικρατούσε στο άθλημα τον τελευταίο καιρό. "Καταλαβαίνω ότι οι θεατές είναι τσαντισμένοι με όλες αυτές τις αντιπαραθέσεις - τις ανακοινώσεις, τους μη ξεκάθαρους κανονισμούς, τους κανονισμούς που αλλάζουν κάθε έξι μήνες", τόνισε ο πρόεδρος της Ferrari και επικεφαλής της FOTΑ, ενώ αναφέρθηκε στα βήματα που πρέπει να γίνουν για την βελτίωση της F1.
Από την στιγμή που ο Μαξ Μόσλεϊ ανακοίνωσε ότι δεν θα επιδιώξει την επανεκλογή του στις προεδρικές εκλογές της FIA τον προσεχή Οκτώβριο, ξεκίνησε η σχετική ονοματολογία στον διεθνή Τύπο όσον αφορά τον διάδοχό του. Ενα από τα πρόσωπα που ακούγονται εδώ και χρόνια για τη θέση, είναι αυτό του παλιού επικεφαλής της Ferrari, Ζαν Τοντ.
Οι ομάδες τις F1 έχουν αντιρρήσεις σε ενδεχόμενη επιλογή του 63χρονου γάλλου από τα μέλη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου, όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του Τζον Χάουετ.
"Οπως βλέπουν οι ομάδες το ζήτημα, θα θέλαμε κάποιον ο οποίος να είναι ανεξάρτητος από όλους μας είτε σε τρέχον είτε σε ιστορικό επίπεδο", τόνισε ο αντιπρόεδρος της FOTA και πρόεδρος της Toyota. Παρόλα αυτά ο Μόσλεϊ είπε: "Δεν θα ήθελα να το αποκλείσω".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια