FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

Αλλαζουν τα δεδομενα μετα το GP της Μ. Βρετανιας


Την ανωτερότητα της Red Βull παραδέχτηκε και το αφεντικό της Βrawn GΡ Ρος Μπρον: «Πιστεύω πως δεν μπορούσαμε να τους νικήσουμε σήμερα», τόνισε βλέποντας τον αγαπημένο του Τζένσον Μπάτον να τερματίζει 6ος και καταϊδρωμένος μετά την πολύ κακή εκκίνησή του που τον έριξε από την 6η στην ένατη θέση. Τα προσχήματα για την ομάδα έσωσε ο Βραζιλιάνος Ρούμπενς Μπαρικέλο που κατετάγη 3ο και μείωσε στους 23 τους βαθμούς που τον χωρίζουν στη βαθμολογία των οδηγών από τον Μπάτον. Το ενδιαφέρον αναζωπυρώνεται και ομολογούν οι πάντες ότι πλέον αποκτά όλο και περισσοτερο ενδιαφέρον για τους επόμενους αγώνες που θα δώσουν μέσα στο καλοκαίρι την εικόνα του Πρωταθλήματος και προς τα που θα κινηθούν οι τάσεις για τον τελικό νικητή. Απο εκει και πέρα εμείς απο το http://www.f1kart.gr/ θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις απο κοντά.
Για να δούμε τώρα την εικόνα της βαθμολογίας όπως έχει διαμορφωθεί απο το διήμερο:
Τη βαθμολογούμενη οκτάδα συμπλήρωσαν οι Μάσσα, Ρόζμπεργκ, Τρούλι και Ράικονεν. Ο περυσινός νικητής Λιούς Χάμιλτον κατετάγη 16ος με τη ΜcLaren και μένει εκτός βαθμολογούμενης οκτάδας για τρίτο σερί αγώνα, κάτι που είχε να συμβεί από το 1981. Φως στο τούνελ στη διένεξη των ομάδων με την ομοσπονδία (FΙΑ) για το περίφημο σάλαρι καπ. Μετά την απειλή οκτώ ομάδων μεταξύ των οποίων οι Ferrari, ΜcLaren και Renault πως θα δημιουργήσουν δικό τους πρωτάθλημα ο επικεφαλής της FΙΑ Μαξ Μόσλι έριξε νερό στο κρασί του και σύντομα θα ανακοινώσει τον συμβιβασμό μεταξύ των δύο πλευρών.
Μου φαίνεται ότι η Φερράρι έχει μείνει αρκετά πίσω αλλά δεν βλέπουμε τον Σούμι να μιλάει πολύ για την εικόνα της κόκκινης ομάδας απο το τεχνικό team, ενώ η Brawn αποτελεί την μεγάλη φετινή έκπληξη και στον βαθμολογικό πίνακα όπως θα παρατηρήσατε και ίσως διεκδικεί με αξιώσεις την μεγάλη κούπα του νικητή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια