FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Formula 1: Ο Vettel στην pole position

Από την πρώτη θέση θα εκκινήσει στο βρετανικό Γκραν Πρι της Formula 1 ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός «πιλότος» της Red Bull, ήταν ο ταχύτερος στις κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα του Σίλβερστοουν, κατακτώντας την pole position (1.19.509), ό,τι είχε κάνει δηλαδή και πριν από δυο εβδομάδες στην Κωνσταντινούπολη. Το κυριακάτικο βρετανικό Γκραν Πρι είναι ο όγδοος φετινός αγώνας και ο Τζένσον Μπάτον που προηγείται στην κατάταξη θα ξεκινήσει αύριο από την έκτη θέση.
Τη δεύτερη θέση στα δοκιμαστικά κατέλαβε ο Βραζιλιάνος οδηγός Ρούμπενς Μπαρικέλο με Brawn GP και την τρίτη ο Αυστραλός Μαρκ Ουέμπερ με Red Bull. Από την τέταρτη θέση θα εκκινήσει ο Ιταλός Γιάρνο Τρούλι με Toyota Toyota, ενώ την έκπληξη στα δοκιμαστικά έκανε ο Ιάπωνας Καζούκι Νακατζίμα με Williams που ήταν πέμπτος.
Την δεκάδα συμπληρώνουν μετά τον έκτο Μπάτον, ο Γερμανός Νίκο Ρόσμπεργκ στην 7η θέση, ο επίσης Γερμανός Τίμο Γκολ στην 8η, ο Φινλανδός Κίμι Ραϊκόνεν στην 9η και στην 10η ο Ισπανός Φερνάντο Αλόνσο. Απογοήτευσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον που θα ξεκινήσει από την 19η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια