FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Ο Bruno Senna φλερταρει παντα στη Williams

O Bruno Senna θα αγωνίζεται με τη Williams στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 το 2012, σύμφωνα με δήλωση που έκανε ο επικεφαλής ενός εκ των χορηγών του 28χρονου στον βραζιλιάνικο Τύπο.
Ο νεαρός Βραζιλιάνος πέραν της χορηγίας της εταιρείας τηλεπικοινωνιών της Βραζιλίας, Embratel, φέρει για λογαριασμό της Williams F1 και υποστήριξη από την πετρελαϊκή εταιρεία OGX.
Πρόεδρος της μητρικής εταιρείας της τελευταίας είναι ο Eike Batista, ο πλουσιότερος άνθρωπος της Βραζιλίας, ο οποίος σε ερώτηση της εφημερίδας O Estado de Sao Paulo σχετικά με το που θα αγωνίζεται ο Bruno Senna το 2012, απάντησε: "Είναι απλό, θα αγωνίζεται με τη Williams".
Προς το παρόν, φυσικά, δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση, ενώ η Williams γνωρίζει καλά το ρίσκο να έχει δύο σχετικά άπειρους και αναμφίβολα μη κορυφαίους οδηγούς το 2012, στα πρόσωπα των Bruno Senna και Pastor Maldonado.
Επιπλέον, η αγγλική ομάδα έχει και τη δυνατότητα επιλογής του εμπειρότερου οδηγού της ιστορίας Rubens Barrichello ή ακόμη και του σχετικά έμπειρου Adrian Sutil, μιας και οι δύο οδηγοί έχουν εξασφαλίσει χορηγίες - που φημολογείται ότι φτάνουν τα πέντε εκατομμύρια δολάρια για το 2012.
Επιπλέον, πρόσφατα και ο Bruno Senna αρνήθηκε τις φήμες ότι είναι κοντά σε πιθανή συμφωνία με τη Williams. "Παρότι κυκλοφορούν κάποιες φήμες, η κατάστασή μου παραμένει απαράλλαχτη. Με άλλα λόγια, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη ότι θα αγωνίζομαι με κάποια ομάδα κι έτσι μάχομαι για μια θέση στη Formula 1".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια