FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Τα ωραια χρονια της F1 εχουν δικη τους χαρη...

Πολλά έχουν γραφτεί για το αδιάφορο θέαμα που παρουσιάζει η Φόρμουλα 1 στους περισσότερους αγώνες, ωστόσο ξεχνάμε κάτι το οποίο θύμισε σε όλους τους δημοσιογράφους και φίλους του σπορ ο Φερνάντο Αλόνσο.
"Αυτά είναι ωραία χρόνια που έχουμε στη Φόρμουλα 1. Πρέπει να το απολαύσουμε γιατί δεν γνωρίζουμε πόσα χρόνια ακόμα θα έχουμε αυτά τα πρωταθλήματα και πόσες φορές θα έχουμε έναν τόσο μεγάλο αριθμό παγκόσμιων πρωταθλητών", δήλωσε ο Αλόνσο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Wroom" στη Μαντόνα ντι Καμπίλιο.
Το 2012 θα αγωνίζονται, για πρώτη φορά, έξι παγκόσμιοι πρωταθλητές στη Φόρμουλα 1: Ο Μίκαελ Σουμάχερ, ο Αλόνσο, ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ο Τζένσον Μπάτον, ο Λιούις Χάμιλτον και ο Κίμι Ράικονεν.
"Θα απολαύσουμε το πρωτάθλημα, θα το απολαύσουν και οι θεατές. Μπορούμε να έχουμε ορισμένους καλούς αγώνες με όμορφο συναίσθημα".
Ο Ισπανό δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έκλεψε την παράσταση με την περούκα που χρησιμοποίησε, δηλώνοντας σε ορισμένους δημοσιογράφους πως το έκανε προς τιμήν του Μάρκο Σιμοντσέλι, ακόμα κι αν το έκανε η επιλογή ήταν ατυχής.
Ο Αλόνσο που ανακοίνωσε το διαζύγιο του από την Ρακέλ ντε Ροσάριο χαρακτηρίστηκε ως απόμακρος και νευρικός από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τις ετήσιες εκδηλώσεις του "Wroom".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια