FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Αγνωστο το μελλον για την Valencia...

Το μέλλον του Γκραν Πρι της Βαλένθια στη Formula1 είναι αβέβαιο, καθώς αξιωματούχος της κυβέρνησης τόνισε πως τα μεγάλα ιβέντ δεν είναι, πλέον, βιώσιμα.
Ο Μπέρνι Έκλεστοουν δήλωσε πρόσφατα πως επιθυμεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1 να διεξάγεται με μέχρι 5 Γκραν Πρι στην Ευρώπη και αξιωματούχος της ισπανικής κυβέρνησης ήρθε να βάλει... φωτιά σε αυτό της Βαλένθια, όπου διεξάγεται ο αγώνας της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Χοσέ Σισκάρ, τόνισε σε δηλώσεις του πως τα μεγάλα ιβέντ δεν είναι, πλέον, βιώσιμα.
«Τα μεγάλα ιβέντ είναι υπό πλήρη και απόλυτη κριτική. Δεν είναι βιώσιμα, όπως ήταν μέχρι τώρα. Τα μεγάλα ιβέντ είχαν μια σημαντική αξία μέχρι τώρα, αλλά οι περιστάσεις μας αναγκάζουν να δώσουμε προτεραιότητα. Με τα συμβόλαια να έχουν υπογραφεί, δεν μπορούμε να είμαστε απερίσκεπτοι επειδή η ποινή μπορεί να μας κοστίσει περισσότερο.
Πρέπει να βρούμε ισορροπημένες λύσεις. Υπάρχουν συμβόλαια που έχουν υπογραφεί κι έχουμε συνηθίσει να πληρούμε ό,τι συμφωνούμε. Αλλά την ίδια στιγμή όλα είναι θέμα αναθεώρησης και δεν αποκλείουμε τίποτα», ήτα τα λόγια του Σισκάρ, που έθεσε αμφίβολο το μέλλον του εν λόγω Γκραν Πρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια