FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Σε βαθμους στοχευει η Caterham

Είναι καιρός να είναι η Caterham ένα βήμα μπροστά. Aυτό θεωρεί ο τεχνικός επικεφαλής της ομάδας Μάικ Γκασκόιν.
Η Μαλαισιανής ιδιοκτησίας εταιρεία θέλει με το νέο της μονοθέσιο να καταφέρει κάτι καλύτερο από την περυσινή δέκατη θέση. Η επίδοσή της αυτή, άλλωστε, την έφερε υψηλότερα στην γενική κατάταξη από τις υπόλοιπες «νέες» ομάδες του περυσινού πρωταθλήματος.
Σήμερα παρουσίασε και επισήμως το νέο και πρώτο μονοθέσιο της, την CT01, υπό την ονομασία Caterham. Ηδη, στην ομάδα πνέει άνεμος αισιοδοξίας σχετικά με την κατασκευή του νέου μονοθέσιου με τα τελικά ωστόσο συμπεράσματα να βγαίνουν όταν η CT01 δοκιμαστεί στην πίστα.
«Νομίζω ότι θα πρέπει να δούμε το μονοθέσιο στην πίστα πρώτα και να έχουμε στοιχεία από τις πρώτες δοκιμές. Μέχρι να το δοκιμάσουμε, το μόνο που έχουμε είναι νούμερα και στοιχεία από προσομοίωση για να επεξεργαστούμε.
Κάθε ομάδα θέλει να ανεβαίνει στο γκριντ και εμείς δεν αποτελούμε την εξαίρεση. Τερματίσαμε δέκατοι τα τελευταία δύο χρόνια, κάτι που ήταν ο στόχος μας, όμως τώρα πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά. Ας δούμε τι θα γίνει όταν θα βγούμε στην πίστα», δήλωσε ο Μάικ Γκασκόιν.
Ο Βρετανός στάθηκε στο νέο, ιδιότυπο ρύγχος της CT01 που σχολιάστηκε αρκετά από χθες, λέγοντας ότι περισσότερες ομάδες θα χρησιμοποιήσουν την ίδια φιλοσοφία λόγω της αλλαγής των κανονισμών και ότι απλά η Caterham ως πρώτη που έσυρε των χορό των παρουσιάσεων, συγκέντρωσε τα βλέμματα της δημοσιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια