FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Δοκιμες Χερεθ, 5η ημέρα: Τρελλο ρεκορ από τη Williams!

ΜΕ τα μάτια στραμμένα σε νέα ρεκόρ βρίσκεται η Formula 1 στις δοκιμές των τελευταίων ημερών και μάλιστα (με μονοθέσιο του 2009) της Brawn GP στην πίστα της Χερέθ, τις προηγούμενες ημέρες, αβέασαν τις επιδόσεις τους και έκαναν την ομάδα του Μπράκλεϊ ένα εκ των φαβορί για το Grand Prix Αυστραλίας (29/03), η Williams σήμερα σημείωσε νέο ρεκόρ - σχεδόν μισό δευτερόλεπτο ανώτερο από εκείνο της Brawn!

Ο Ιάπωνας, αυτή την φορά, κατάφερε να πετύχει χρόνο 1:17.484, κάτι που μεταφράζεται στην καλύτερη φετινή επίδοση κατά την διάρκεια των χειμερινών δοκιμών. Σίγουρα αυτό θα ανησυχήσει αρκετούς και στις υπόλοιπες ομάδες μιας και φαίνεται πως βαίνουμε προς μία χρονιά όπου κάθε προγνωστικό, τουλάχιστον για την έναρξη της, είναι παρακινδυνευμένο.
Ο Nakajima συμπλήρωσε 102 γύρους ολοκληρώνοντας άλλη μία προσομείωση αγώνα πριν αφοσιωθεί σε κάποιες προσομοιώσεις κατατακτηρίων, όπου και πέτυχε τον καλύτερο χρόνο του. Μάλιστα, το απόγευμα σταμάτησε στην άκρη της πίστας χωρίς φαινομενικό πρόβλημα καθώς οι μηχανικοί του τον ενημέρωσαν πως υπήρχε κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο μονοθέσιο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια