FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

Williams: Εχουμε δρομο ακομα για καλες επιδοσεις

ENA μικρό λαθάκι ήταν αρκετό αφού οι Nico Rosberg και Kazuki Nakajima καθώς στέρησε στον πρώτο μία θέση καλύτερη από την πέμπτη και στον δεύτερο την πρόκριση στο Q2. Οντως το μονοθέσιο φαίνεται ταχύτατο και όλα είναι πιθανά στον αυριανό αγώνα καθώς η στρατηγική και τα ελαστικά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του. Ο Rosberg ήταν ευχαριστημένος που δεν έχει να αντιμετωπίσει μονοθέσια με σύστημα KERS στην εκκίνηση ενώ ο Nakajima υποστηρίζει πως μπορεί να ελπίζει για κάτι καλό αύριο.
Nico Rosberg (5ος): «Πιστεύω πως είναι καλό το να είσαι απογοητευμένος με την πέμπτη θέση! Οι κατατακτήριες δοκιμές ήταν συμβατές με την μέχρι τώρα εμπειρία μου και το μονοθέσιο ήταν ευκολοοδήγητο ολόκληρο το τριήμερο. Από τη δουλειά που κάναμε σήμερα, βρισκόμαστε σε καλό σημείο για να εκκινήσουμε τον αγώνα, ίσως καλύτερα από αυτό που περιμέναμε όταν ήρθαμε εδώ. Βρισκόμαστε ανάμεσα στα ταχύτερα μονοθέσια αλλά θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι φορτίο καυσίμου κουβαλούν και οι υπόλοιποι.».
Kazuki Nakajima (13ος): «Το μονοθέσιο ήταν αρκετά καλό για να προκριθούμε στο Q3 σήμερα, αλλά έκανα ένα μικρό λάθος που μου κόστισε αρκετές θέσεις. Υπάρχουν πολλά για να σκεφτούμε για αύριο και πιστεύω πως έχω μία καλή ευκαιρία, οπότε θα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να κάνουμε τα πάντα σωστά. Όσον αφορά τον αγώνα, πιστεύως πως θα συμβούν αρκετά, κάτι που θα τον κάνει ενδιαφέροντα και γεμάτο προκλήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια