FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

GP: Πανηγύρια Button, πολυ δουλεια για την Ferrari

ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ έδειξε ότι ήταν μετά το αποτέελσμα του 1ου GP, ο Ρούμπενς Μπαρικέλο σχετικά με την απόδοση της Brawn GP. Κάνοντας αστεισμούς προςτους αντιπάλους της ομάδας του που άσκησαν έφεση για τον παράνομο, όπως τον χαρακτήρισαν, αεροδυναμικό διαχυτή τόνισε: «Αν οι υπόλοιποι νομίζουν ότι το μονοθέσιο μας είναι καλό εξαιτίας του διαχυτή, ας μάθουν ότι η σύγκρουση μου στην αρχή του αγώνα, τον κατέστρεψε ολοκληρωτικά. Οπότε το μονοθέσιο μας είναι αρκετά δυνατό». Ο Βραζιλιάνος οδηγός στεναχωρέθηκε που δεν ήτνα στο βάθρο, αλλά έιπε ότι «είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ μετά την εκκίνηση που είχα».
Τη δεύτερη νίκη στην καριέρα του πανηγύρισε ο Τζένσον Μπάτον και στη συνέντευξη Τύπου θυμήθηκε εκείνους που κάποτε τον κακολογούσαν φανερά. Ότι δηλαδή κυκλοφορούσε ως πλεϊμπόι και δεν ανέπτυσσε τις οδηγικές του δυνατότητες.
«Τα δύο τελευταία χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για εμάς (σ.σ. εννοούσε τον Μπαρικέλο). Χρειαζόταν πραγματικά μεγάλος κόπος για να οδηγήσει κάποιος το περσινό μονοθέσιο της Honda. Δεν γνωρίζαμε τι θα γίνει στην επόμενη στροφή, τι είδους πρόβλημα θα μας έβγαζε».
Ήδη οι υπόλοιπες ομάδες εάν δεν υπολόγιζαν την Brawn GP μετά την Κυριακή θα αλλάξουν γνώμη. Ο Φελίπε Μάσα που έκανε έναν ακόμα άθλιο αγώνα στην Αυστραλία επισήμανε ότι τη Ferrari την περιμένει πολλή δουλειά και δεν ήταν σίγουρος το αν η σκουντερία θα καταφέρει να φτάσει τη Brawn GP.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια