FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Μειωσεις θεσεων εργασιας στην Brawn GP

Η Brawn GP αποτελεί φέτος το κορυφαίο όνομα απο την δημιουργία της κατορθώνοντας να κάνει την έκπληξη. Με τις ηχηρές απο όλες τις πλευρές εμφανίσεις της στις δοκιμές εξέλιξης αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον, ενώ με τη νίκη της στην Αυστραλία κατάφερε να αποδείξει επιτέλους την αξία της. Η βρετανική ομάδα ωστόσο δεν έχει αστείρευτο προϋπολογισμό που κατείχε προετών η Honda και τώρα ετοιμάζονται μετικές από τις βασικότερες περικοπές οι οποίες εστιάζονται στις θέσεις εργασίας.
Πριν ολοκληρωθεί η προηγούμενη σεζόν, η Honda διέθετε περίπου 700 άτομα. Καθώς η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θέλησενα αποχωρήσει από τη Formula 1 μετά το τέλος του περσινού πρωταθλήματος,κάλυψε οικονομικά όλες τις υποχρεώσεις της ομάδας μέχρι το τέλος του Μαρτίου. Ο απώτερος σκοπός της νέας διοίκησης είναι να υπάρξει ουσιαστική ευελιξία προσωπικού, όταν η ομάδα ακόμα λεγόταν BAR, δηλαδή στα 430 άτομα.
«Θα μειώσουμε τις θέσεις εργασίας κατά περίπου 270. Είμαστε περίπου 700 άτομα αυτή τη στιγμή και αποφασίσαμε να μειωθεί το προσωπικό περίπου στα 430, που είναι όσο ήταν το 2004. Είναι κρίμα που πρέπει να το κάνουμε αυτό αλλά υπάρχει η αλλαγή στους κανονισμούς και προφανώς πλέον είμαστε μια ιδιωτική ομάδα», τόνισε ο Nick Fry.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια