FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Button: Η συνεχεια στο Πρωταθλημα δεν θα ειναι..περιπατος!

ΜΕΤΑ την πρωτόγνωρη νίκη στο γκραν πρι της Αυστραλίας, ο Jenson Button που κάποτε μικρός έτρεξε με Κάρτ στην πίστα της Καλαμάτας, ήταν σίγουρα συντηρητικός σε δηλώσεις του λέγοντας ότι ο ανταγωνισμός για τη Brawn GP θα είναι περισσότερο δυνατός στη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς φαίνονται αρκετά περιθώρια βελτίωσης για όλες τις ομάδες.
Μπορει μετά τον κυριακάτικο της θρίαμβο, αρκετοί να πιστεύουν ότι η Brawn GP έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει στο φετινό πρωτάθλημα, όμως ο Βρετανός πιλότος ήταν φειδωλός για το μέλλον και σημείωσε: "Οι νέοι κανονισμοί είναι για όλους πρωτόγνωροι και πιστεύω ότι όλες οι ομάδες έχουν μπροστά τους πολύ δρόμο ακόμα και θα κάνουν πολλά βήματα προόδου. Όταν αρχίσουν τα γκραν πρι επί ευρωπαϊκού εδάφους πολλές ομάδες θα έχουν βελτιώσει την αεροδυναμική τους και θα μας καταδιώκουν".
Μάλιστα, ο Button υποστήριξε ότι στη Brawn GP δεν παραμένει με σταυρωμένα χέριακαι ήδη ετοιμάζεται για το δεύτερο αγώνα της χρονιάς στη Μαλαισία: "Πρέπει να κοιτάζουμε κάθε γύρο ξεχωριστά. Δεν σκέφτομαι πια τι έγινε την Κυριακή αλλά θέλω να μπω ξανά στο μονοθέσιο μου ώστε να βοηθήσω να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο γιατί έχουμε ακόμα περιθώρια εξέλιξης. Δεν πιστεύω ότι έχει τελειοποιηθεί. Έχουμε εξάλλου αρκετές αδυναμίες γιατί δεν προλάβαμε να κάνουμε και πολλές δοκιμές. Είναι όμως φανταστικό το ότι χωρίς να είμαστε τελείως έτοιμοι πήραμε την pole position και τη νίκη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια