FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 13 Απριλίου 2009

Φοβουνται τους δρομους και οχι την Πιστα στο Grand Prix Μαλαισιας

Την Κυριακή του Ορθόδοξου Πάσχα καθώς θα σουβλίζουμε το αρνάκι μας, η μεγάλη μάχη στη Formula 1 θα εδρεύειστην Κίνα και πιο αναλυτικάστη Σαγκάη. Δύσκολη μέρα για τους οδηγούς, η βαρύτητα όλων των μαχών στην πίστα δεν αποτελεί το μεγαλύτερο μελημά τους αφού όλοι γνωρίζουν στη συγκεκριμένη πόλη, ενδιαφέρονται για την ασφάλειά τους στους δρόμους. Ετσι διατείνεται με τις δηλώσεις του στον ξένο Τύπο, ο Nick Heideld.
«Η κίνηση είναι εφιαλτική και δεν επιτρέπεται σε κανέναν ξένο να οδηγήσει. Πάλι καλά. Πέρυσι ο οδηγός μου είχε ένα ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο ενώ επιστρέφαμε στο ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου. Είναι σύνηθες φαινόμενο να βλέπεις ξαφνικά αυτοκίνητα να σταματούν στη μέση του δρόμου. Προφανώς όταν συνέβη δεν είχε περιθώριο να φρενάρει αλλά ευτυχώς δεν πάθαμε τίποτα. Ωστόσο, οι συνθήκες στους δρόμους της πόλης είναι τραγικές», υπογράμμισε ο οδηγός της BMW-Sauber.
Τι μπορούμε όμως να περιμένουμε απο τον αγώνα; Πέρυσι ο Γερμανός ήρθε μόλις πέμπτος αλλά πιστεύει ότι η αλλαγή στο μήνα διεξαγωγής του Κινέζικου grand prix να του φέρει στο πιάτο τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Από το 2004 όταν και έκανε την είσοδο του στο καλεντάρι της Formula 1, o ασιατικός αγώνας διεξαγόταν Οκτώβριο αλλά φέτος λαμβάνει χώρα αρκετούς μήνες νωρίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια