FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΕΙ ΤΗΝ F1

ΕΙΕΤΙΚΕΤΕΣ:Η Σούζι Γουλφ είναι έτοιμη να βάλει τέλος στην αναμονή των φίλων της Formula 1, καθώς μετά από ανακοίνωση που έγινε σήμερα, θα δουν μια γυναίκα πιλότο πίσω από το τιμόνι ενός μονοθεσίου μετά από 22 χρόνια.
Η Γουλφ είναι η πρώτη γυναίκα που θα λάβει μέρος σε δοκιμαστικά Grand Prix, μετά από την Ιταλίδα πιλότο, Τζιοβάνα Αμάτι, όπου είχε καταφέρει κάτι ανάλογο το 1992 στη Βραζιλία.
Η Βρετανίδα πιλότος, όπως ανακοίνωσε η Williams θα συμμετάσχει στα δοκιμαστικά του Σίλβερστοουν. Δεν αποκλείεται η νεαρή πιλότος να αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1. Η ίδια βρίσκεται σε βρετανική ομάδα από τον Απρίλιο του 2012 και για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο χρειάστηκε να τρέξει επτά σεζόν στο DTM, ενώ υπήρξε και δύο φορές υποψήφια για το βραβείο καλύτερου νέου οδηγού της χρονιάς.
Η Σούζι Γουλφ με αφορμή την συμμετοχή της στα προκριματικά του Σίλβερστοουν δήλωσε πως «πρόκειται για ένα δύσκολο περιβάλλον, αλλά η συμμετοχή μου στα προκριματικά του Σίλβερστοουν έδειξε στον κόσμο λίγο περισσότερο τι είμαι ικανή να κάνω». «Είμαι ευγνώμων στη Williams και ανυπομονώ να συμμετάσχω στα δοκιμαστικά», επεσήμανε η πιλότος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια