FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

O SCHUMI ΦΟΡΕΑΣ ΤΡΟΧΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ...

Ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Μίκαελ Σουμάχερ φέρει ευθύνη για τροχαίο ατύχημα σε κεντρικό δρόμο της Σεβίλλης. Το ατύχημα συνέβη τον περασμένο Νοέμβριο...
Κατηγορίες για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος ενδέχεται να αντιμετωπίσει ο Μίκαελ Σουμάχερ. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ που επικαλούνται πηγή από την αστυνομία της Σεβίλλης ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ευθύνεται για τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Τζίνες.Οδηγώντας ένα νοικιασμένο Audi A-4 στις 17 Νοεμβρίου του 2013 παρέσυρε έναν οδηγό μοτοσικλέτας. Ο άτυχος άνδρας υπέστη κατάγματα και σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, δεν έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.Σύμφωνα με την έρευνα ευθύνη φέρνει ο οδηγός του αυτοκινήτου. Μένει να δούμε την επίσημη αντίδραση της οικογένειας σε αυτά τα δημοσιεύματα.Ο Σουμάχερ νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ από τις 29 Δεκεμβρίου. Οι γιατροί δεν έχουν καταφέρει να τον βγάλουν από το κώμα όπου και παραμένει από την πρώτη μέρα.
Ο πρώην τιμέιτ του στη Ferrari, Φελίπε Μάσα τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο και την περασμένη Πέμπτη (20/2) μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους δημοσιογράφους στο Μπαχρέιν όπου βρίσκεται για τις δοκιμές της Φόρμουλα 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια