FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ο HAMILTON ΗΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

Δοκιμές F1 2014 – Ο L. Hamilton ταχύτερος όλων την τρίτη ημέρα των δοκιμών στο Μπαχρέιν
Δοκιμάζοντας διαφορετικές ρυθμίσεις στο μονοθέσιο της Mercedes AMG Petronas, ο L. Hamilton πέτυχε από νωρίς τον καλύτερο χρόνο της τρίτης ημέρας. Εξίσου αποτελεσματική αποδείχθηκε και η ΜcLaren MP4-29 με τον J. Button στο τιμόνι της  

4 φωτογραφίες

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έκλεισε για την Mercedes AMG Petronas η τρίτη ημέρα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης που πραγματοποιούνται αυτήν την περίοδο στο Μπαχρέιν.
O L. Hamilton πέτυχε τον καλύτερο χρόνο του τριημέρου, καθώς η δεδομένη αξιοπιστία του μονοθεσίου έδωσε τη στη γερμανική ομάδα τη δυνατότητα να εστιάσει την προσοχή της στην επιλογή του ιδανικού setup.
Ο Βρετανός συμπλήρωσε 67 γύρους, καθώς ένα πρόβλημα στο υδραυλικό κύκλωμα του μονοθεσίου δεν του επέτρεψε να συνεχίσει τις προσπάθειές του.
Πίσω του, με διαφορά 0,7 δευτερολέπτων βρέθηκε ο J. Button, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός οδηγός που κατάφερε να κινηθεί στον ρυθμό του L. Hamilton, αξιοποιώντας τις δυνατότητες της McLaren-Mercedes MP4-29.
Τους δύο Βρετανούς Παγκόσμιους Πρωταθλητές ακολούθησαν από απόσταση 3 δευτερολέπτων οι Fellipe Massa (Williams), Esteban Gutierrez (Sauber), Sergio Perez (Force India) και Kimi Raikkonen (Ferrari).
Red Bull και Lotus προβλημάτισαν για μία ακόμη φορά με την απόδοσή τους, με την RB10 του Daniel Ricciardo να συμπληρώνει μόλις 28 γύρους και αντιστοίχως την E22 του Pastor Maldonado να μην ξεπερνά τους 26 γύρους.
Το πρώτο σκέλος των χειμερινών δοκιμών στο Μπαχρέιν ολοκληρώνεται αύριο. Θα ακολουθήσει και δεύτερο σκέλος δοκιμών, από τις 27 Φεβρουαρίου έως και τις 3 Μαρτίου, πριν οι ομάδες της Formula 1 ταξιδέψουν στην Αυστραλία για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς στις 16 Μαρτίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια