FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Την MP4-29 ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ..

Οι εικόνες της Force India και της Williams είχαν προϊδεάσει το κοινό για την εικόνα των φετινών μονοθεσίων της Φόρμουλα 1 με το ρύγχος "καρχαρία".H McLaren δεν αποτέλεσε εξαίρεση, αν και στην παρουσίαση που έγινε μέσω ίντερνετ στο Γουόκινγκ, το θέμα συζήτησης ήταν το μάνατζμεντ στη βρετανική ομάδα που έρχεται από τη χειρότερη σεζόν της.
 Την MP4-29 θα οδηγήσουν φέτος ο Τζένσον Μπάτον και ο Δανός ρούκι Κέβιν Μάγκνουσεν. Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής στην πρώτη εμφάνιση του μετά το χαμό του πατέρα του εξήγησε πως τα πεπραγμένα των ομάδων θα φανούν στην πορεία.
"Νομίζω πως αυτή η φόρμουλα είναι αρκετά μεγάλη και περίπλοκη για μια ομάδα να νιώσει ασφαλής πως θα τα κάνει από την αρχή όλα σωστά και έτσι θα χτίσει το αβαντάζ της. Δεν νομίζω πως ο καθένας θα βγει από τις πρώτες δοκιμές (σ.σ. στη Χερέθ την ερχόμενη εβδομάδα), σίγουρος πως θα έχει μάθει αυτή τη φόρμουλα".

Ο Μπάτον, ο Μάγκνουσεν και ο οδηγός δοκιμών Στόφελ Βαντόρμ
Η επιστροφή του Ρον Ντένις στη θέση του γενικού διευθυντή του γκρουπ χαιρετίστηκε από τον Μπάτον. Εδώ και λίγες μέρες ο Μάρτιν Γουίτμαρς δεν έχει επίσημο ρόλο και απουσιάζει από κάθε δημόσια έκφραση της McLaren τα τελευταία 24ωρα.
Από το πρωί κυκλοφορεί η είδηση πως ο Ερίκ Μπουγιέ θα αναλάβει χρέη αγωνιστικού διευθυντή στην ομάδα μετά το ξαφνικό διαζύγιο με τη Lotus που γνωστοποιήθηκε σήμερα.
Η "ελεφάντινη" μύτη της McLaren

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια