FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

F1: Την προσπάθεια ελέγχου των οδηγών από τις ομάδες στηλιτεύει ο C. Horner
Επιτρέποντας στους οδηγούς της Formula 1 να εξωτερικεύσουν στοιχεία του χαρακτήρα τους, η κορυφαία μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού πρόκειται να γίνει πιο ελκυστική σύμφωνα με τον επικεφαλής της Red Bull Racing, C. Horner 
ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ

Τη δική του ερμηνεία για τη συνεχή πτώση του ενδιαφέροντος του κοινού για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 έδωσε ο αγωνιστικός διευθυντής της Red Bull Racing, C. Horner.Με δηλώσεις του ο Βρετανός ξεκαθάρισε πως η προσπάθεια απόλυτου ελέγχου των οδηγών από τις ομάδες, τόσο κατά τη διάρκεια ενός αγώνα όσο και στην καθημερινότητά τους, αποτελεί μία από τις κύριες αιτίες της συνεχής πτώσης που παρουσιάζει η δημοφιλία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1.
"Θα πρέπει να επιτρέψουμε στους οδηγούς να εκφράζονται ελεύθερα, χωρίς να δέχονται στη συνέχεια κριτική. Θα πρέπει να επιτρέψουμε στην προσωπικότητά τους να βγει στο προσκήνιο. Έχουν απόψεις, έχουν χαρακτήρα και θα πρέπει να τους ενθαρρύνουμε για να τους γνωρίσουμε καλύτερα"
"Κάποιες φορές αισθάνεσαι ότι οι αγώνες ελέγχονται περισσότερο από ότι θα έπρεπε. Στις συνθήκες που είχαμε στην Ουγγαρία, δείτε  τον F. Alonso πόσο φανταστική δουλεία έκανε. Ο L. Hamilton ήρθε από τις πίσω θέσεις και είδαμε τον D. Ricciardo να κάνει απίστευτα πράγματα".
"Στη Formula 1 οι οδηγοί πρέπει να είναι ήρωες και στην Ουγγαρία ήταν. Αυτή ήταν η Formula 1 στα καλύτερά της, όχι μόνο στην Ουγγαρία αλλά και στη Γερμανία".
"Εγώ αυτό απολαμβάνω, αυτό θέλω να βλέπω και αυτό εξαρτάται από τον ανταγωνισμό. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε αυτόν τον δρόμο και να σιγουρευτούμε ότι κάτι τέτοιο πρόκειται να επαναληφθεί στο μέλλον", δήλωσε ο επικεφαλής της Red Bull Racing, που πανηγύρισε χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση του D. Ricciardo στο GP Ουγγαρίας τη δεύτερη νίκη της ομάδας του στη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια