FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΣΟΥΜΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ...

Μίκαελ Σουμάχερ: Απαγχονίστηκε στο κελί του ο ύποπτος | onsports.gr
Απαγχονισμένος στο κελί του, σε φυλακή της Ζυρίχης, βρέθηκε ο ύποπτος για την κλοπή των απόρρητων ιατρικών φακέλων του Μίκαελ Σουμάχερ.
Ο άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε, ήταν στέλεχος της ελβετικής εταιρείας αεροδιακομιδών Rega, η οποία είχε αναλάβει τη μεταφορά του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 από τη Γαλλία στην Ελβετία, μετά το ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις τον περασμένο Δεκέμβριο. Ο ύποπτος, που φέρεται να ήταν μάνατζερ στην εταιρία, συνελήφθη την Τρίτη (05/08) ύστερα από έρευνα ειδικής υπηρεσίας για την εγκληματικότητα στο διαδίκτυο, αλλά η σύλληψή του δεν ανακοινώθηκε στον Τύπο. Ανακρινόμενος από αστυνομικούς αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, αλλά όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης της Ελβετίας την επομένη βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί του.
Η έρευνα για την κλοπή των ιατρικών αρχείων του 45χρονου πρώην πιλότου της Formula 1 οδήγησε τους αστυνομικούς στη διεύθυνση IP που χρησιμοποίησε ο δράστης. Η διεύθυνση αυτή διαπιστώθηκε ότι άνηκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή της εταιρείας Rega η οποία, προκειμένου να μεταφέρει με ασφάλεια τον Σουμάχερ, είχε πάρει έναν ιατρικό φάκελο που είχαν ετοιμάσει για το σκοπό αυτό οι γιατροί του νοσοκομείου της Γκρενόμπλ. Η εισαγγελία τηςΖυρίχης διευκρίνισε ότι, παρά την αυτοκτονία του, ο ύποπτος θεωρείται αθώος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου και τόνισε, επίσης, ότι από την έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι στην υπόθεση εμπλεκόταν μόνο ένα πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια