FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Ο HAMILTON

Φόρμουλα 1: Δεν υπάκουσε ο Χάμιλτον | onsports.gr
Τραγική συμπεριφορά είχε για μία ακόμα φορά σε Γκραν Πρι ο Λιούις Χάμιλτον, καθώς ενώ του είπαν από την ομάδα του να αφήσει τον Ρόσμπεργκ να τον περάσει εκείνος δεν υπάκουσε
Ο υπερτιμημένος Βρετανός πιλότος απέδειξε ότι είναι εγωιστής για μία ακόμα φορά, με αποτέλεσμα να κοιτάξει τον εαυτό του και όχι το καλό της ομάδας του.Στο σιρκουί της Ουγγαρίας οι μηχανικοί του έδωσαν εντολή να αφήσει τον ομόσταυλό του Νίκο Ρόσμπεργκ να τον προσπεράσει αλλά εκείνος αρνήθηκε.Ο Γερμανός βέβαια έγινε έξαλλος με το συμβάν και μένει να φανεί πως θα λυθεί η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε.
Ο Χάμιλτον προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και είπε: «Είμαστε στον ίδιο αγώνα κι επειδή εκείνος είχε ένα παραπάνω πιτ στοπ από μένα δεν σημαίνει κάτι διαφορετικό. Αν τον άφηνα να περάσει, θα μπορούσε να απομακρυνθεί και μετά να έχει το πλεονέκτημα. Εξεπλάγην που η ομάδα μού ζήτησε να κάνω στην άκρη. Ο Ρόσμπεργκ δεν έφτασε αρκετά κοντά μου για να με προσπεράσει κι εγώ δεν επρόκειτο να χάσω έδαφος έναντι του Αλόνσο ή του Ρικιάρντο. Γι’ αυτό το βρίσκω λίγο παράξενο».
Από την άλλη ο Ρόσμπεργκ τόνισε: «Δεν ήμουν εγώ που ήθελα από τον Λιούις να με αφήσει να περάσω. Η ομάδα με ενημέρωσε πως θα με άφηνε να περάσω. Δεν ξέρω τι έγινε. Θα το συζητήσουμε εσωτερικά, έτσι είναι καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια