FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

O BUTTON MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...

Ο Τζένσον Μπάτον άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναγκαστεί να αποχωρήσει από τη Φόρμουλα 1 στο τέλος της σεζόν.
χόλιαΗ McLaren θα ήθελε τον Φερνάντο Αλόνσο ή τον Σεμπάστιαν Φέτελ να ηγηθούν της ομάδας στην εποχή της Honda. Μολονότι ο Τζένσον Μπάτον έχει σπουδαία ιστορία με την ιαπωνική εταιρεία, έχοντας αγωνιστεί επί σειρά ετών στη Honda δεν προτιμάται στη McLaren.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η βρετανική ομάδα πιέζει τόσο τον Αλόνσο, όσο και τον Φέτελ, ενώ δεν φαίνεται διατεθειμένη να "θυσιάσει" τον Γιαν Μάγκνουσεν. Έτσι ο 34χρονος οδηγός θα πρέπει να περιμένει για να διαπιστώσει αν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του.
Ο ίδιος ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής παραδέχθηκε στο Βέλγιο πως βρίσκεται σε μια "ασυνήθιστη" κατάσταση, παραδέχθηκε πως η φετινή σεζόν ίσως είναι η τελευταία του στη Φόρμουλα 1.
"Δεν έχουμε καθίσει για να μιλήσουμε. Αν χρειαστεί να εγκαταλείψω στο τέλος της σεζόν, ας είναι. Αλλά έχω τόσο πολλά ακόμα να δώσω και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου δίχως τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ειδικά τη Φόρμουλα 1", δήλωσε σχετικά.
Έκανε το 2000 το ντεμπούτο του στη Williams. Το όνομα του ακούγεται εδώ και αρκετά χρόνια για τη Ferrari. Θεωρείται δύσκολο να παραμείνει στη Φόρμουλα 1 για χάρη μια μη ανταγωνιστικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια