FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΝΚΙ

Οι πιλότοι της Formula 1 δεν ξέχασαν τον αδικοχαμένο οδηγό της Μαρούσια, Ζιλ Μπιανκί, ο οποίος έχασε τη μάχη για τη ζωή πριν από μερικές ημέρες. 
Την περασμένη Τρίτη οι περισσότεροι από αυτούς ταξίδεψαν στη Νίκαια της Γαλλίας για να είναι παρόντες στην κηδεία του Μπιανκί, ο οποίος άφησε την τελευταία πνοή του εννέα μήνες μετά το δυστύχημα στην πίστα της Σουζούκα.
Σήμερα, λίγο πριν πάρουν θέση τα μονοθέσιά τους στην γραμμή εκκίνησης για το γκραν πρι της Ουγγαρίας αγκαλιάστηκαν με την οικογένεια του Γάλλου και με τα κεφάλια σκυμμένα, κράτησαν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του. 
Παρόντες στο Ουνγκαρόρινγκ ήταν και οι γονείς και τα δύο αδέρφια του Μπιανκί, ενώ ο καλός φίλος του, Φελίπε Μάσα κρατούσε συνέχεια τον πατέρα του Γάλλου, δείχνοντας να μην μπορεί ακόμα να πιστέψει το τραγικό τέλος.
Οι θεατές με το θερμό χειροκρότημα τους αποχαιρέτησαν τον πιλότο, που βρισκόταν σε κώμα τους τελευταίους εννέα μήνες και έγινε ο πρώτος που έχασε τη ζωή του την ώρα του αγώνα, μετά το δυστύχημα του Άιρτον Σένα το 1994 στην Ίμολα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια