FORMULA 1

Column Left

Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Επιστροφες χωρις νοημα στην F1...

Μέσω του twitter του, ο Ναρέιν Καρθικέγιαν ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στη Formula 1 και το 2011 θα βρίσκεται στο ένα από τα δύο μονοθέσια της HRT! Ο Ινδός οδηγός που τόσο είχαμε… θαυμάσει και… ξεχάσει άμεσα, θα βρεθεί στις πίστες μετά από πέντε χρόνια.
Από την ισπανική ομάδα η επίσημη ανακοίνωση για τη συνεργασία ήρθε το πρωί της Παρασκευής, αλλά ο Καρθικέγιαν είχε ήδη προλάβει να κάνει τις σχετικές δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του: «Δούλεψα πραγματικά σκληρά για να επιστρέψω και θα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα το να αγωνιστώ στο πρώτο ινδικό grand prix, μπροστά στους συμπατριώτες μου».
Και συνέχισε: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα ξανατρέξω στη Formula 1 το 2011. Πάντα το είχα στο μυαλό μου και δεν το έβαλα κάτω, επιθυμούσα να επιστρέψω στο κορυφαίο επίπεδο». Ο 33χρονος Ινδός τελευταία φορά έτρεξε το 2005 με την Jordan, ενώ τα επόμενα δύο χρόνια ήταν δοκιμαστής της Williams: «Ξέρω ότι έχω το ρυθμό, τη φόρμα και τη θέληση να πετύχω. Ανυπομονώ να αγωνιστώ για την HRT και να δουλέψω ξανά με τον Κόλιν Κόλς. Έχουμε μακρά και εξαιρετική εργασιακή σχέση από τις 24 ώρες του Λε Μαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια