FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Στη Βαλενθια η Mercedes

Η Mercedes θα αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο την πρώτη μέρα των πρώτων χειμερινών δοκιμών εξέλιξης, που θα διεξαχθούν στη Βαλένθια, όπως ανακοίνωσε η γερμανική ομάδα.
Οι περισσότερες ομάδες της Formula1 θέλουν να έχουν έτοιμο το νέο τους μονοθέσιο μέχρι την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου, όταν θα ξεκινήσουν οι πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, καθώς επιθυμία τους είναι να μη μείνουν πίσω στο πρόγραμμα. Έτσι, η Mercedes ανακοίνωσε ότι θα αποκαλύψει το νέο της μονοθέσιο στην πίστα της Βαλένθια την πρώτη μέρα τω ν δοκιμών.
Στη γερμανική ομάδα ελπίζουν ότι θα έχουν ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο, με το οποίο ο Μίκαελ Σουμάχερ θα μπορεί να επιστρέψει στις νίκες και στην κορυφή, όπως είπε το αφεντικό της ομάδας, Ρος Μπρον.
«Ελπίζουμε πως θα έχουμε ένα καλό μονοθέσιο, θα ξέρουμε πόσο καλό είναι όταν το οδηγήσουμε, έπειτα θα μένει να το εξελίσσουμε κατά τη διάρκεια της σεζόν», είπε ο Μπρον. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι τη Mercedes θα ακολουθήσουν και οι Lotus, Williams, Toro Rosso, που επίσης θα αποκαλύψουν το νέο τους μονοθέσιο την ίδια μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια