FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ferrari… 150 χρονων!

Ferrari F150 θα λέγεται το νέο μονοθέσιο της ιταλικής ομάδας για το 2011, καθώς συμπληρώνονται 150 χρόνια από την ένωση της Ιταλίας. Το μονοθέσιο θα φέρει και τη σημαία της χώρας.
Στη Ferrari είχαν ανακοινώσει ότι στις 28 Ιανουαρίου θα παρουσιάσει το νέο της μονοθέσιο, όμως στην ιταλική ομάδα δεν είχαν αποφασίσει το όνομα του μονοθεσίου. Αυτό, τελικά, έγινε και το νέο της «όπλο» θα λέγεται F150. Οι ιθύνοντες της Scuderia πήραν αυτή την απόφαση, με αφορμή ότι συμπληρώνονται 150 χρόνια από την ένωση της Ιταλίας, καθώς η Ferrari είναι κάτι παραπάνω από μια φίρμα στη γειτονική χώρα.
Για το γεγονός αυτό μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας, Λούκα ντι Μοντετσεμόλο, κάνοντας λόγο για τιμή όλων να αντιπροσωπεύσουν την Ιταλία. «Όλοι οι εργαζόμενοι στη Ferrari μοιράζονται την τιμή και την ευθύνη να αντιπροσωπεύσουν την χώρα παγκοσμίως με ένα μονοθέσιο που θα είναι αφιερωμένο σε ένα τόσο ξεχωριστό γεγονός για την χώρα».
Τέλος, ο πρόεδρος της χώρας, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, έμαθε για την ιδέα αυτή και ευχήθηκε καλή επιτυχία στο επερχόμενο πρωτάθλημα. Έτσι, ένας τίτλος το 2011 για την 16 φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια της Formula1 θα είναι πιο σημαντικός από κάθε άλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια