FORMULA 1

Column Left

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Θελει βαθμους ο Κομπαγιασι τωρα...

Μπορεί το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 να επιστρέφει στη δράση το επόμενο σαββατοκύριακο (28-30/8) στο γκραν πρι του Βελγίου, ωστόσο ο Καμούι Κομπαγιάσι από τώρα σκέφτεται τον αγώνα και το τι πρέπει να γίνει για να καταφέρουν να πάρουν αρκετούς βαθμούς.
«Το Σπα είναι μία όμορφη πίστα και μία από τις αγαπημένες μου. Έχει στροφές υψηλών ταχυτήτων, οι οποίες ταιριάζουν στο μονοθέσιο μας, έχει μέσο όρο ταχύτητας παρόμοιο με αυτό του Σίλβερστοουν. Οι θερμοκρασίες φυσιολογικά δεν θα είναι πολύ ζεστές, συνεπώς η κατάσταση δεν θα είναι δύσκολη για τα ελαστικά», ήταν τα λόγια του Κουμπαγιάσι, για να προσθέσει στη συνέχεια.
«Ο καιρός είναι πάντα απρόβλεπτος στο Σπα, έτσι αναμένεται να έχουμε πάλι ένα δύσκολο αγώνα. Μερικές φορές είσαι σε μία κατάσταση, όπου πρέπει να αποφασίσεις σε πολύ λίγο χρόνο για το στήσιμο του μονοθεσίου, χωρίς να ξέρεις τις συνθήκες του καιρού. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε ψύχραιμοι για να πάρουμε τις πιο σωστές αποφάσεις, τότε έχεις καλά αποτελέσματα», συμπλήρωσε ο νεαρός Ιάπωνας.
Ο Κομπαγιάσι βρίσκεται στην 11η θέση του πρωταθλήματος, ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν θέλει να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια