FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ο Hamilton δεν λεει οχι για την Ferrari

Κάπως έτσι, ο Λιούις Χάμιλτον, μιλώντας σε ιταλική εφημερίδα, ανέφερε πως θα ήταν και γι' αυτόν ιδανικό να οδηγούσε μια μέρα το κόκκινο μονοθέσιο με το "cavallino".
"Αυτή τη στιγμή δεν έχω σχέδια για να το κάνω, δεν είναι κάτι που επιθυμώ ή νιώθω ότι πρέπει να κάνω. Ωστόσο πρόκειται για μια φανταστική ομάδα και δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον", ήταν τα λόγια του 26χρονου Βρετανού που τα έχει ζήσει όλα με δόσεις ανήκουστες για την ηλικία του. Από τα 9 του χρόνια εντάχθηκε στο πρόγραμμα εξέλιξης οδηγών της McLaren, ξεχώρισε μέσα από αυτό , με συνέπεια το Φθινόπωρο του 2008, να πανηγυρίσει τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή.
Ένα χρόνο νωρίτερα, το κοινό της F1 είχε προσηλωθεί στην κόντρα του Χάμιλτον, με τον τότε τιμ-μειτ του, Φερνάντο Αλόνσο, με τον οποίο θα πρέπει να συνυπάρξει στη Ferrari, αν ποτέ πάει στο Μαρανέλο.
"Ο Αλόνσο είναι ένας γρήγορος πιλότος, απίστευτα γρήγορος για να προσθέσω με εκπληκτικό ταλέντο και μοναδική ταχύτητα. Ξέρεις ότι πάντα θα κάνει το καλύτερο που μπορεί. Έμαθα πολλά δίπλα του. Έγινα καλύτερος οδηγός εξαιτίας του", σχολίασε ο Χάμιλτον, δείχνοντας πως οι έντονες διαμάχες του 2007 (που έθεσαν τον Ισπανό εκτός ομάδας), έχουν φαινομενικά παρέλθει.
Προς το παρών, ο Χάμιλτον θα συνεχίσει να διεκδικεί τίτλους με τη McLaren-Mercedes, ελπίζοντας μια μέρα να γίνει ο πρώτος Βρετανός με τά τον Νάιτζελ Μάνσελ, που θα οδηγήσει για τη Scuderia.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια