FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ο Τομο Κρουζ στην F1 μετα απο...21 χρονια

O διάσημος ηθοποιός βρέθηκε πίσω από το τιμόνι μιας Red Bull στο Λος Άντζελες. Ο 49χρονος Αμερικάνος είχε πρωταγωνιστήσει πριν από 21 χρόνια στην ταινία «Days of Thunder» με θέμα τους αγώνες Nascar.
Αυτή τη φορά όμως βίωσε στην πραγματικότητα τι θα πει F1 και όχι μόνο καθότι κατάφερε να εντυπωσιάσει τον εφήμερο «δάσκαλό» του, Ντέιβιντ Κούλθαρντ ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ο Tομ είναι εκπληκτικός. Εντυπωσιάστηκα από την ικανότητα προσαρμογής του. Μπορεί πραγματικά να πιέσει στο όριο».
Αρχικά ο Τομ Κρουζ κάθισε δίπλα στον Κούλθαρντ σε ένα επιβατικό αυτοκίνητο και ο Σκοτσέζος ανέλαβε να του δείξει τις γραμμές και τον τρόπο που έπρεπε να κινηθεί στην πίστα. Στη συνέχεια του έδειξε τις δυνατότητες της RBR και μετά παρότρυνε τον Αμερικάνο να φορέσει την αγωνιστική του φόρμα.
Ο διάσημος ηθοποιός αφιέρωσε αρκετή ώρα για να μάθει τις χρηστικές λεπτομέρειες - λειτουργίες του μονοθεσίου και τα κουμπιά στο τιμόνι, πριν βγει στην πίστα. Συμπλήρωσε 24 γύρους και κατόρθωσε να κινηθεί αξιοπρεπώς.
Ο Τομ Κρουζ είναι λάτρης της ταχύτητας και για να ζήσει αυτή την εμπειρία έκλεψε χρόνο από τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Mission Impossible: Ghost Protocol».
Ο Τομ Κρουζ είχε για δάσκαλο τον Ντέιβιντ Κούλθαρντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια