FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2012

Γιατι ολοι ασχολουνται με τον Alonso;

Ο Αλόνσο έγινε ο πρώτος οδηγός με δύο νίκες φέτος με την επικράτησή του στη Βαλένθια, η οποία έγινε πραγματικότητα χάρη και στην εγκατάλειψη του Σεμπάστιαν Φέτελ από την πρωτοπορία με πρόβλημα στον εναλλακτήρα.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ισπανός να περάσει επικεφαλής του πρωταθλήματος, σε απόσταση 20 βαθμών από τον δεύτερο Μαρκ Ουέμπερ και 26 από τον τέταρτο Φέτελ.
Σε ερώτηση της ιστοσελίδας ESPNF1 για το αν υπάρχει κάποιος οδηγός που η Red Bull βλέπει ως τη μεγαλύτερη απειλή για αυτή φέτος, ο Χόρνερ απάντησε: "Είναι προφανώς ο Αλόνσο.
"Αλλά υπάρχουν πολλοί ακόμα οδηγοί στη διεκδίκηση και επίσης πολλές ομάδες. Νομίζω ότι η F1 ποτέ δεν ήταν τόσο ανοιχτή στο παρελθόν, με οκτώ πιθανούς νικητές σε κάθε αγωνιστικό τριήμερο".
Επιπλέον, ο Χόρνερ ευελπιστεί το μονοθέσιο της Red Bull με τις πρόσφατες αναβαθμίσεις να έχει ανάλογα καλή απόδοση στο Σίλβερστοουν όπως είχε στη Βαλένθια.
"Στη Βαλένθια το μονοθέσιο δούλεψε πολύ καλά, αλλά εκεί υπήρχαν υψηλές θερμοκρασίες και ένα διαφορετικό είδος χάραξης.
"Ελπίζουμε να συμβεί το ίδιο στο Σίλβερστοουν, μια εντελώς διαφορετική πίστα με γρήγορες στροφές, πιθανώς χαμηλότερες θερμοκρασίες και ίσως λίγη βροχή. Ελπίζουμε το μονοθέσιο να είναι ανταγωνιστικό εκεί και αν μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε Βαλένθια και Σίλβερστοουν, τότε το υπόλοιπο της σεζόν δείχνει πολλά υποσχόμενο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια