FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Στο Ολυμπιακο σταδιο του Λονδινου η Formula 1

Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί το Γκραν Πρι της Formula1, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία που το διαχειρίζεται.
Εδώ και αρκετές ημέρες έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας το θέμα περί διεξαγωγής ενός Γκραν Πρι στο Λονδίνο στο πλαίσιο του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula1. Ωστόσο, αυτό δεν αποκλείεται να γίνει στο Ολυμπιακό Στάδιο της αγγλικής πρωτεύουσας, καθώς η εταιρεία, η οποία το διαχειρίζεται, ανακοίνωσε πως εξετάζεται η προοπτική αυτό να μετατραπεί σε πίστα, έπειτα από τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων, τη στιγμή που οι φήμες έλεγαν ότι θα διεξαχθεί γύρω από το Ολυμπιακό Πάρκο.
«Μετά από παράταση της υποβολής προθεσμίας προσφορών, η εταιρεία είναι σε θέση σήμερα να αποκαλύψει ότι έχει λάβει τέσσερις προσφορές για την συγκεκριμένο χώρο. Οι προσφορές από την Γουέστ Χαμ Γιουνάιτεντ, την εταιρεία Intelligent Transport Services σε συνεργασία με την Formula1, το κολέγιο UCFB και την Λέιτον Οριεντ, θα αξιολογηθούν για να εξασφαλιστεί ότι είναι συμβατές, προτού εκτιμηθούν πριν από την έναρξη των διαπραγματεύσεων», ανέφερε η ανακοίνωση.

Βέβαια, σε αυτό το ενδεχόμενο θετικός είναι και ο Μπέρνι Έκλεστοουν, ο οποίος αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση από την Intelligent Transport Services, η οποία ενδιαφέρεται για χρήση του σταδίου αξίας 485 εκατομμυρίων λιρών, και όχι εξαγοράς του, με στόχο τη διεξαγωγή του αγώνα γύρω, μέσα κι έξω από αυτό.
«Είναι μία εταιρεία που έτυχε να ενδιαφέρεται για την χρήση του σταδίου, όχι την αγορά του. Σκέφτηκαν ένα σχέδιο σύμφωνα με το οποίο η Formula 1 θα αγωνιστεί γύρω από το στάδιο, εντός και εκτός αυτού. Ήθελαν να σιγουρευτούν ότι εγώ θα ενδιαφερόμουν», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Daily Telegraph.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια