FORMULA 1

Column Left

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η WILLIAMS ΞΕΚΙΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Θα ήταν ό,τι καλύτερο για την ομάδα αν μπορούσαμε να πάρουμε τον Ross είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Sir Frank Williams. Πριν από λίγες ημέρες, ο

αναπληρωτής διευθυντής της Williams, ο Claire Williams, είπε ότι η ομάδα "δεν είχε συνομιλίες με τον Ross Brawn". Αλλά ο "πατέρας" της ομάδας και διάσημος ιδρυτής της, που έχει και το πλειοψηφικό πακέτο, o Sir Frank Williams, λέει τώρα πως οι συνομιλίες με τον Brawn μπορούν πλέον να προχωρήσουν. Να σημειώσουμε πως οι συζητήσεις και οι φήμες σε σχέση με το μέλλον του Brawn στην F1 πληθαίνουν καθημερινά μετά την αποκάλυψη ότι θα αποχωρήσει από τη Mercedes στο τέλος της σεζόν.
 Μπορεί ο Niki Lauda να είχε πει πως θέλει να κρατήσει τον Brawn στη Mercedes, αλλά ο Williams αποκαλύπτει τώρα ότι θα ξεκινήσει μια προσπάθεια να τον φέρει στην δική του ομάδα. Ο Brawn ξεκίνησε την καριέρα του στην F1 στη δεκαετία του '70, όταν ο Sir Frank Williams του έδωσε μια θέση μηχανικού. "Ήταν ένας έξυπνος και εξαιρετικά ταλαντούχος μηχανικός" είπε ο Sir Frank Williams σε μια ραδιοφωνική του συνέντευξη στο British Sky, συμπληρώνοντας πως "τώρα πλέον στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχει συσσωρεύσει απείρως περισσότερες γνώσεις, οπότε αν ήταν να έρθει, αυτό θα ήταν μια πολύ θετική εξέλιξη για εμάς". Απαντώντας γιατί δεν είχε δημοσιοποιήσει νωρίτερα τις προθέσεις του είπε πως "δεν γνώριζα ότι ήταν διαθέσιμος, τώρα πλέον μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του". Όμως δεν παρέλειψε να πει πως "ο λόγος που είμαι διστακτικός είναι ότι ήδη η ομάδα απασχολεί πάρα πολύ κόσμο και δεν ξέρω ακόμη αν θα μπορεί να αντέξει το κόστος του Ross, ενώ βέβαια δεν ξέρω και αν ο ίδιος θέλει να έρθει σε εμάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια