FORMULA 1

Column Left

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

ΧΩΡΙΣ ΝΕΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Ο ΚΙΜΙ...

Απέφυγε να κάνει… προβλέψεις για τα φαβορί του πρωταθλήματος της Formula 1 ο Κίμι Ραϊκόνεν. «Το γκριντ δείχνει ποιος είναι ο πιο γρήγορος», δήλωσε ο “Iceman”.
Ραϊκόνεν: «Δεν συνηθίζω να κάνω προβλέψεις»
Με τον δικό του, μοναδικό, τρόπο ο Κίμι Ραϊκόνεν απάντησε στην ερώτηση των δημοσιογράφων περί των φαβορί του πρωταθλήματος της Formula 1 ενόψει της έναρξης της σεζόν.
Ο Φινλανδός πιλότος απέφυγε να δώσει τα… προγνωστικά του, απαντώντας πως δεν μπορεί να ξέρει που βρίσκονται οι ομάδες μέχρι το πρώτο γκραν πρι της σεζόν στην πίστα της Αυστραλίας.

«Ποτέ δεν συνήθιζα να κάνω προγνωστικά και φέτος δεν υπάρχει κανένας λόγος για να κάνω κάτι τέτοιο. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Στο Μαρανέλο δουλεύουμε πολύ σκληρά για την F14T , το οποίο φαίνεται να είναι ένα καλό μονοθέσιο, αλλά στο γκριντ θα δεις ποιος είναι ο πιο γρήγορος. Όταν θα ξεκινήσουμε να τρέχουμε θα δούμε που βρισκόμαστε, θα έχουμε τουλάχιστον μία βάση δεδομένων», ήταν τα λόγια του «Iceman» για να συμπληρώσει στη συνέχεια στη νίκη του στην Αυστραλία το 2007:
 «Θυμάμαι πολύ καλά την πρώτη μου νίκη με τη Ferrari. Δεν θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει καλύτερα η επταετή θητεία στην κορωνίδα της Formula 1. Η νίκη πάντα με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα. Τίποτα δεν είναι καλύτερο.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια