FORMULA 1

Column Left

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΝΑΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ F1


Ο χειρότερος πιλότος της Formula 1



Ποιος είναι ο χειρότερες οδηγός αγώνων στην Formula 1 τα τελευταία 20 χρόνια;
Ο Taki Inoue θεωρείται ο χειρότερος οδηγός αγώνων F1 τα τελευταία 20 χρόνια, αφού μέχρι και ο ίδιος το παραδέχεται στον ξένο Τύπο.
Ο Inoue οδήγησε συνολικά 18 αγώνες για την Arrows, Simtek και Footwork το διάστημα 1994-1995 και κατάφερε να τερματίσει μόνο πέντε φορές.
Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν είναι πιλότος που θα τον θυμάται κανείς για τις καλές του ικανότητες, αλλά για τα πιο περίεργα και ιδιαίτερα ατυχήματα του με άλλα μονοθέσια… και όχι μόνο!
Συγκεκριμένα, σε αγώνα στο Monaco, ο Inoue είχε έξοδο από την πίστα και ενώ περίμενε έξω από το μονοθέσιο να έρθει το ασθενοφόρο, κατέληξε να τον χτυπάει το νοσοκομειακό προσωπικό με το αυτοκίνητο.
“Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποιος είναι ο χειρότερος οδηγός αγώνων Formula 1 και αυτός είμαι εγώ” είπε ο Taki Inoue σε ξένο ειδησεογραφικό μέσο, ενώ πρόσθεσε ότι θέλει να ευχαριστήσει όλο το κοινό του που τον υποστήριξαν και το στιγμάτισαν ως το χειρότερο οδηγό F1 για τα τελευταία 20 χρόνια.
Taki Inoue
Δείτε όμως και το σχετικό βίντεο για να καταλάβετε για τι ακριβώς μιλάμε…
Κάντε όμως και μια αναζήτηση στο google για να δείτε και μόνοι σας τις σχετικές γελοιογραφίες – σκίτσα που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς…

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια