FORMULA 1

Column Left

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

H RED BULL ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ

Με τον εναρκτήριο αγώνα της Κυριακή στη Μελβούρνη να απέχει μόλις λίγες ημέρες, τα ερωτηματικά για το τί ακριβώς έχουν στο μυαλό τους στη Red Bull Racing για να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί πληθαίνουν.

ΟΙ επίσημες δοκιμές, τόσο στη Jerez όσο και στο Βahrain ήταν μάλλον απαγοητευτικές για την παγκόσμια πρωταθλήτρια με τις Mercedes και Williams να δείχνουν ότι είναι πιο δυνατές και αποτελεσματικές και τη Ferrari να ακολουθεί κατά πόδας, παρά τα όποια προβλήματά της.

Στην Αυστρία λοιπόν μάλλον έχουν χάσει τον ύπνο τους με τα προβλήματα της Renault και αν οι φήμες που θέλουν την Red Bull να αναζητά νέο "συνεταίρο" σε επίπεδο κινητήρα αληθεύουν, τότε αυτό θα είναι μια τεράστια ήττα για τους Γάλλους. Πόσο μάλλον που οι φήμες θέλουν τη Red Bull να καλοβλέπει τους Ιάπωνες που συνεργάζονται με τηMcLaren.
Βέβαια ο Cristian Horner διαψεύδει όλα αυτά τα σενάρια τονίζοντας πως υπάρχει αμοιβαία και μεγάλη εμπιστοσύνη ανάμεσα στην ομάδα και τη Renault και πως η Red Bull δεν "ψάχνεται" για νέο κατασκευαστή κινητήρων. Ωστόσο, η δήλωση - διάψευση του Horner μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα έφερε, αφού πυροδότησε νέα σενάρια. Όπως και νάχει η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα...

Την ίδια στιγμή που ο Horner απαντούσε στα παραπάνω σενάρια, ήρθε και ο Vettel να απαντήσει σε κάποιες άλλες φήμες που τον θέλουν να συζητά με τη Ferrari με αφορμή τα προβλήματα της RB10.
Ο Γερμανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν σαφέστατος τονίζοντας πως δεν είναι του χαρακτήρα του να τα παρατάει στα δύσκολα και πως τιμά την υπογραφή του. "Πιστεύω στις αξίες της ειλικρίνειας και της πίστης και αυτό πρέπει να το αποδεικνύουμε όχι μόνον στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα . Είμαστε μία δεμένη ομάδα που τα τελευταία χρόνια είχε τεράστια επιτυχία και τώρα θέλουμε να παραμείνουμε μαζί" είπε ο Γερμανός πρωταθλητής.
Αναφερόμενος στον αγώνα της Αυστραλίας ο Γερμανός είπε ότι "θα κάνουμε ό,τι καλύτερο και θα προσαρμοστούμε ανάλογα με αυτά που θα βρούμε μπροστά μας. Αν είμαστε ανταγωνιστικοί και βέβαια θέλω να κερδίσω, αλλά σε κάθε περίπτωση πριν καν αρχίσει ο πρώτος αγώνας, είναι τελείως άτοπο να μιλάμε για πρωτάθλημα και τίτλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια