FORMULA 1

Column Left

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Τρελαμένος ο Φέτελ για τα ελαστικά..

Επίθεση στην κατασκευάστρια ελαστικών Pirelli εξαπέλυσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ μετά την άσχημη κατάληξη που είχε γι' αυτόν το Γκραν Πρι της Φόρμουλα 1 στο Βέλγιο.
Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari ήταν κοντά στην κατάκτηση της τρίτης θέσης, όταν στον προτελευταίο γύρο έσκασε το πίσω δεξιά ελαστικό του, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τον αγώνα.
Μιλώντας αργότερα, ο Φέτελ ήταν έξαλλος με την κατασκευάστρια εταιρία των ελαστικών, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να κινδυνεύσει και η ζωή του, μια και δευτερόλεπτα πριν την απώλεια του ελαστικού είχε βγει από την Eau Rouge, το πιο γρήγορο σημείο της πίστας.
«Αυτά δεν επιτρέπεται να γίνονται, τελεία. Αν γινόταν 200 μέτρα νωρίτερα δεν θα ήμουν εδώ τώρα, θα είχα κολλήσει στην Eau Rouge. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να γίνει. Είμαι εκνευρισμένος με το αποτέλεσμα, γιατί θα έπρεπε να ήμασταν στο βάθρο», είπε ο Φέτελ, που είχε έναν λόγο παραπάνω να είναι θυμωμένος, μια και ο Νίκο Ρόσμπεργκ είχε παρόμοιο πρόβλημα στα δοκιμαστικά της Παρασκευής, με την Pirelli να το αποδίδει σε κάποιο αντικείμενο που έκανε ζημιά στο ελαστικό.

Ο Γερμανός τόνισε ότι αυτά αποτελούν δικαιολογίες:

«Μια ζωή τα ίδια. Έφταιγε ένα αντικείμενο, ένα κόψιμο, ίσως ο πιλότος βγήκε από την πίστα. Βλακείες! Αν ο Νίκο μας λέει ότι δεν βγήκε από την πίστα, τότε δεν βγήκε. Γιατί να μας πει ψέματα; Εγώ πάντως σίγουρα δεν βγήκα και από το πουθενά το λάστιχο εξερράγη. Νομίζω ότι πρέπει να μιλήσουμε, γιατί είναι απαράδεκτο».

Δείτε τη ζημιά στο ελαστικό του Φέτελ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια